Poznata srpska doktorka ulazi u politiku i iznosi niz neverovatnih činjenica koje se dešavaju i koje očekuju i vas – ŠOK VIDEO

Poznata srpska lekarka i borac za ljudska prava dr Jovana Stojković konačno je ušla u srpsku politiku. Njen pokret “Živim za Srbiju” počeo je skupljanje potpisa za izbore.

Ono što je bitno za narod Srbije je da je njen politički program unikatan te da samo ona u svom programu ima sve ono što srpski narod želi a niko drugi to ne nudi.

Politički program doktorke Jovane Stojković zahteva neobaveznu vakcinaciju pri čemu će se vakcinisati onaj ko to hoće bez zakonskog progona za one koji to odbiju.

Ona se takođe zalaže za dobrovoljno doniranje organa a što u Srbiji sada nije slučaj jer je donet zakon o prinudnom uzimanju organa. To se navodno odnosi na one koji su klinički mrtvi što nije sigurna kategorija pošto su se iz nje mnogi probudili. Pri ovome treba imati na umu da formulari za odbijanje prisilnog uzimanja organa ne postoje te da je očigledno da je u pitanju užasna prevara.

Poznata srpska doktorka se dalje zalaže i bori za ostanak Kosova u Srbiji i odbija svaku predaju naše državne teritorije.

Ona se takođe zalaže za očuvanje Republike Srpske a što se sadašnja vlast ne brine previše kao i po pitanju Kosova.

Dalje Sojković se zalaže za političku neutralnost i saradnju sa Rusijom i Kinom a protiv ulaska u NATO

U dole priloženom videu srpska doktorka izlaže niz činjenica u koje ne možete da poverujete a sve su stvarnost i sprovode se u Srbiji.

Pravilnik o obaveznoj vakcinaciji koji je stupio na snagu 6. maja 2020 je produžetak zakona iz 2016. godine, koji glasi da niko ko podleže vakcinaciji ne može da je odbije. Po novom zakonu obavezna vakcinacija je proširena sa dece na odrasle, na mnoge bolesnike sa hroničnim bolestima.

Vakcinisali smo se protiv 10 bolesti a sada protiv 15 bolesti i to će se širiti sve dok svi u Srbiji ne budu obuhvaćeni obaveznom vakcinacijom.

Čak se i Un bavi tom temom obavezne vakcinaciju i u njenoj agendi 2030 stoji da ćemo svi biti vakcinisani od kolevke pa do groba.

Taj novi pravilnik je doneo naš poznati ministar zdravlja Zlatibor Lončar sa još poznatijim nadimkom, i obavezuje sve ljude pa i one sa hroničnim bolestima, hepatitisom, bolestima srca, bolestima pluća, multipleskleroze, da prime mnoge vekcine.

To počinje da bude problem jer će uskoro početi uslovljavanje svih nas za prijem u bolnicu, odnosno ako ste u situaciji da odete u bolnicu pre toga ćete morati da primite vakcine.

Ovaj pravilnik predviđa i za starije preko 65 godina da moraju biti vakcinisani protiv gripa, a u medicinskoj literaturi se pojavila informacija da su ljudi koji su primili vakcinu protiv gripa skloniji oboljevanju od korona virusa.

VIDEO:

Narod treba da pročita pravilnik o vakcinaciji da im se ne be dogodilo da dođu kod lekara zbog neke sasvim pete bolesti a da ih ucene primanjem vakcine kao što sada rade sa decom.

To je plan koji traje dugo, koji smo naslutili a koji se sada ostvaruje. Za to im je bila pogodna ova korona kriza da provuku svoje planove.

Cilj je vakcinisati celo stanovništvo Srbije, ne samo decu. Oni to rade postepeno, rade mudro, jer da su sve to uveli odjednom neko bi se pobunio. To rade isto kao što su uradili sa vakcinacijom dece protiv čega se retko ko buni.

Cela ova priča oko korona pandemija ide u prilog tome. Mi primenjujemo obaveznu vakcinaciju iako te vakcine niko nije ispitao u Srbiji, a to je zato što smo mi smejurija od države, to je kriminal i za to bi neko trebalo da odgovara.

Iz tužilaštva bi neko trebalo da kaže kako mi kao država nemamo odgovorno lice za neželjena dejstva vakcina, da nema nikog ko garantuje za efikasnost vakcina, za bezbednost, a što su sve reči Batuta. Pitanje je kako takva država može da vas obaveže na nešto, na rizik koji nosi svaka vakcina a niko posle toga nije odgovoran.

Dakle ne postoji ni osoba ni pravno lice koje možete da izvedete na sud zbog toga. Svi su lišeni bilo kakve odgovornosti, kada je u pitanju dete, ako se nešto desi, onda roditelj sa tim posledicama živi do kraja života, a Srbija je jedna od zemalja koja nema fond za odštetu deci ili ljudima oštećenim od vakcinacije. Amerika je od 1986. do sada isplatila više od 4 milijarde dolara oštećenim licima od vakcine.

Sada će neko da nam objasni da su u Americi dali za odštetu od vakcina 4 milijarde dolara a da su kod nas svi zdravi i da nije bilo neželjenih dejstava. To je neodrživo ali vlast to sve sprovodi zataškavanjem, atacima, cenzurom svakoga ko o tome priča i besomučnom propagandom. U toj funkciji su i lekari trgovački putnici kao i domovi zdravlja u kojima se na TV ekranima vrte reklame o lekovima što nije normalno.

Cela ova propaganda je dobila ubrzanje od kada je ministar zdravlja Lončar mada se to radilo i od Tomice Milosavljevića. Svi su oni u službi farmako mafije ali je prava brutalnost u tom smislu zavladala za vreme vladavine ministra Lončara.

Većina zemalja EU nema obaveznu vakcinaciju, pa je i Nemačka donela odluku da neće biti obavezne vakcinacije protiv korona virusa.

Lončar je deo kolonijalne uprave koja se ništa ne pita, on je dobio nalog šta da sprovede, i on to sve sprovodi sa najvećom brutalnošću u odnosu na prethodne ministre.

Vakcinacija je bila obavezna ali roditelji nisu trpeli progon, i visoke novčane kazne. Zada je najmanja kazna 50.000 dinara a bila je 30.000 dinara.

Lončar naročito podržava propagandu ministra Šarčevića da se nevakcinisana deca oduzimaju. Sada centri za socijalni rad pozivaju roditelje i u nekim situacijama kada se recimo majka i otac razvode to nevakcinisanje se uzima kao zanemarivanje.

U daljem izlaganju poznate srpske doktorke čućete niz neverovatnih činjenica za koje ćete se upitati ko je u ovoj zemlji normalan a ko ne.

Autor: Borba.info

Check Also

UDARNA VEST: Rusija napravila lek protiv korone – Jesenje epidemije neće biti

Ministarstvo zdravlja je odobrilo još jedan ruski lek protiv virusa korona na osnovu favipiravira, pod …