Srpska doktorka pita ono što niko ne sme A NADLEŽNI KRIJU – 3 ŠOK VIDEO

Nesalomivi srpski borac za prava dece, očeva i majki, doktorka Jovana Stojković, pita ono što niko ne sme u Srbiji a nadležni kriju kao zmija noge.

Doktorka pita prosto pitanje o kojem bi svaki roditelj morao duboko da razmišlja ako želi da mu dete ima normalan život: Zašto našoj deci vlast daje vakcine nepoznatog porekla pod prisilom a da pri tome niko ne odgovara u ovoj državi ako dete ostane invalid ili umre.

Da li ste vi ikada razmislili da je vakcina koju je upravo vaše dete primilo nepoznatog porekla, da u njen sastav niko nema uvid, da nema odgovornog lica za vakcine niti za njihovo dejstvo.

Doktorka Jovana se ne zalaže za ukidanje vakcina nego samo na vaše pravo da odlučite da li će vaše dete primiti vakcine ili  ne. To je fer, zar ne?

Setite se, vaši očevi su nekad primili 2-3 monovalentne vakcine, vi ste primili 2-3 polivalentne (više vakcina u jednoj dozi) a vaše dete treba da primi od 5-7 polivalentnih vakcina.

Da li znate da su od ove godine obavezne vakcine i za sve odrasle građane Srbije a to nikad nije bilo u istoriji ove države.

Da li znate da su vakcine obavezne za trudnice koje možda nose u stomaku baš vaše dete, da su obavezne za hronično obolele i za teško obolele od smrtonosnih bolersti?

VIDEO:

Ono što ja mislim je da nas prisilno vakcinišu iz dva razloga:

Prvo: Vakcine uglavnom dolaze iz zemalja koje su nas bombardovale, dakle od naših zakletih neprijatelja. Pošto je sastav i dejstvo vakcina koje nam daju pod strogom tajnom, uveren sam da su u njima materije koje izazivaju teške neizlečive bolesti i rak sa odloženim dejstvom.

Ako ste zabezeknuti kako je to moguće, razmislite, da li vam se čini da su nadležni dobronamerni prema vama, i da li su bilo šta dobro učinili za vas i vašu zemlju?

Uveren sam da vakcine tempirano, dakle sa namerom izazivaju rak kod naše dece. Evidentirano je da je u Srbiji praktično epidemija raka kod dece. Ja znam da je to zbog vakcina kojim sa namerom truju našu decu.

VIDEO:

Da bi to prikrili vakcinalni i farmacetski lobi nas lažu i ubeđuju preko nečasnih srpskih doktora da je za sve krivo bombardovanje uranijumskim bombama.

Ali to je laž jer su radioaktivne bombe padale samo po Kosovu.

Dakle skreću nam pažnju i lažu da nam deca masovno dobijaju rak zbog bombardovanja da bi prikrili ciljano dejstvo vakcina.

Ako ne verujete, samo pogledajte šta nam rade ti naši inostrani dobročinitelji koji nam otimaju Kosovo. To su ti isti koji prave vakcine.

Drugo: Obavezna vakcinacija krije enormne zarade u milijardama, a procenat dobijaju srpski ministri koji sve to legalizuju.

ŠOK VIDEO:

Pitaćete se gde je izlaz?

Prvo, odgledajte bar jedan video na Jutjubu od doktorke Jovane Stojković a naći ćete ga tako što ćete u Jutjubu otkucati njeno ime ili pogledajte bar jedan video iz ovog članka.

Zar vam nije sumnjivo da joj se niko od zvaničnika iz vlasti nije smeo da suprotstavi u nekom TV duelu.

Zar vam nije sumnjivo što joj smeštaju izmišljene afere pa posle gube na sudovima?

Zašto ti takozvani ministri ne pozovu dr Jovanu u studio i kažu joj dokumentovano da ona laže? Pa ne smeju zato što ona govori istinu i otkriva njihov kriminal.

Ali ima jedan tračak nade, srpska doktorka ulazi u politiku i učestvovaće na sledećim izborima koji su uskoro.

Nemojte sumnjati da će joj krasti glasove jer se boje njenih reči, njenog delovanja i istine koju ćete saznati.

Dragan Petrović za Borba.info

Check Also

UDARNA VEST: Rusija napravila lek protiv korone – Jesenje epidemije neće biti

Ministarstvo zdravlja je odobrilo još jedan ruski lek protiv virusa korona na osnovu favipiravira, pod …