DUŠKO KNEŽEVIĆ: Milu Đukanoviću je bolje da beži u Argentinu jer ovde ako ostane neće dobro završiti – VIDEO

U ekskluzivnom intervjuu prvom nakon što je skinut sa Interpolove poternice Duško Knežević je odlučio da progovori o aferama režima Mila Đukanovića.

Duško Knežević nalazio se na Interpolovoj poternici zajedno sa jednim državljanim Izraela i sa Džozefom Asadom penzionisanim operativcem CIA.

Kao i Dušku i njima je skinuta poternica, a po svemu sudeći Crna Gora biće isključena iz Interpola zbog zloupotrebe istog za privatne obračune sa neistomišljenicima.

Takva odluka biće crveni karton za režim Mila Đukanovića i siguran znak da ga i Zapad pušta niz vodu jer njegov kriminal i korupciju ne mogu da trpe.

Afera koverta gde je Knežević bio izreketiran za 97.000 evra radi navodne kupovine glasova u Zeti je skroman skandal naspram državnog broda koji je prevozio kokain a koji je zaplenjen.

Duško je u ovom obraćanju podsetio na firmu Mila Đukanovića Vagor investemnt otvorenu na Kipru a po nalogu Mila Đukanovića i rekao kakva je bila svrha postojanje te firme.

Kako u tom tako i u drugim slučajevima pare stečene kriminalom, režim pere kroz izgradnju hotela.

Veliku ulogu u režimu u Crnoj Gori ima Vladimir Beba Popović koji je njegov veliki savetnik ali Knežević podseća da koga god je on savetovao nije dobro završio.

Jedna od takvih akcija je pravljenje četničkih performansi na severu Crne Gore kako bi režim privukao glasove manjina ali u to danas više niko ne veruje.

Spiskove špijuna u Zeti ocenio je kao veliku blamažu i podsetio da to ima posledice na čitave porodice Milovih špijuna. Režim Mila Đukanovića je gotov a Duško je u Intervju za Slavija info naveo konkretne pokazatelje pada.

Mila Đukanovića bi posavetovao da beži za Argentinu ili za Emirate nakon izbora. U ovom Intervju podsetio je i na klanove Grandovski koji vodi Roćen i Mojkovački za koji tvrdi da se bave švercom cigareta i oružija.

Jedna od većih sramota režima Crne Gore i Srbije je i pokušaj atentata na Daku Davidovića ili vladiku Joanikija u Beogradu, i sramno je kako se o tome ćuti.

Knežević smatra da bi režim već tad pao ali da je Korona spasila Mila Đukanovića tj samo odložila pad nakon 29 godina na vlasti.

Milo je na vlast došao na krilima Slobodana Miloševića i AB revolucijom a Knežević smatra da će teško prihvatiti poraz i da se najviše plaši da neko iz opozicije ne izda borbu i ne pređe na drugu stranu.

Postoje tri jake afere koje će uskoro uzdrmati javnost u Crnoj Gori, jedna je dokazi o kriminalu Mila Đukanovića i njegovim računima, druga je plava torba i treća je saradnik iz vrh režima koji je odlučio da progovori.

Duško je u kontaktu sa Svetozarom Marovićem a na pitanje dal je spreman da svedoči i da ispriča sve što zna rekao je diplomatski da još piše…

(Slavija Info TV)

Check Also

The Telegraph: Američka vojska neće dugo izdržati u ratu dronova

Sjedinjene Države doživljavaju nedostatak municije za sisteme protivvazdušne odbrane, piše The Telegraph. Kopnene snage su …