Uslovi korišćenja

Добродошли на портал Borba.info
Borba info омогућује Вам коришћење услуга и садржаја свог портала које је подложно доле наведеним Условима коришћења. Услови коришћења примјењују се на све садржаје и услуге Borba info портала.

Коришћењем било ког дела Borba info портала као и свих његових делова и подсајтова сматра се да су корисници упознати са овим условима и свим ризицима који настају из коришћења ове веб странице те прихватају да користе садржај ове веб странице искључиво за сопствену употребу и на властиту одговорност.

АУТОРСКА ПРАВА

Borba info полажe ауторска права на све властите садржаје (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података и програмерски код). Неовлашћено коришћење било ког дела портала, без дозволе власника ауторских права, сматра се кршењем ауторских права Borba info портала и подложно је тужби.

ПРАВО НА ИЗМЕНЕ САДРЖАЈА И УСЛУГА

Borba info задржава право промене, укидања (привременог и трајног) било ког садржаја или услуге на порталу без претходне најаве.

ЛИНКОВИ НА ДРУГЕ WЕБ СТРАНИЦЕ

Borba info портал састоји се од властитих садржаја, садржаја партнера и оглашивача, бесплатних садржаја, садржаја креираних од стране посетилаца.

Све садржаје Borba info портала користите на властиту одговорност и Borba info не може  се сматрати одговорним за било какву штету насталу коришћењем.

Borba info не сноси одговорност ни за какву штету насталу оглашавањем на свом порталу.

ЗАШТИТА ПРИВАТНОСТИ

Borba info портал поштује приватност својих корисника и посетилаца портала. Податке из процеса регистрације, те остале податке о кориснику, Borba info неће давати на увид трећој страни. Подаци о кориснику неће бити доступни трећој страни осим у случају када је таква обавеза регулисана законом.

Borba info може у складу са законом прикупити одређене податке о корисницима добијене током коришћења портала (искључиво подаци о рачуну и подаци о Интернет провајдеру). Ове податке Borba info користи како би имао информације којима би побољшао портал и његове садржаје додатно усмерио и прилагодио публици која га посећује.

Borba info се обавезује да ће чувати приватност корисника портала, осим у случају тешког кршења правила Borba info портала или незаконитих активности корисника.

ОБАВЕЗЕ КОРИСНИКА

Корисницима Borba info портала строго је забрањено:

објављивање, слање и размена садржаја који крше постојеће српске и/или међународне законе, садржаја који је увредљив, вулгаран, претећи, расистички или шовинистички те штетан на било који други начин обављивање, слање и размена информација за које посетилац зна или претпоставља да су лажне, а чије би коришћење могло нанети штету другим корисницима лажно представљање, односно представљање у име другог правног или физичког лица објављивање, слање и размену садржаја који су заштићени ауторским правом објављивање, слање и размена нежељених садржаја корисницима без њиховог пристанка или тражења, или путем обмане свесно објављивање, слање и размена садржаја који садржи вирусе или сличне компјутерске датотеке или програме начињене у сврху уништавања или ограничавања рада било ког софтвера и/или хардвера и телекомуникацијске опреме, прикупљање, чување и објављивање личних података других посетилаца портала и корисника

РЕГИСТРОВАНИ КОРИСНИЦИ

Регистровањем на Borba info порталу корисник је обавезан да прође поступак регистрације, унесе истините податке, те одабере корисничко име и лозинку.

За све објављене садржаје под појединим корисничким именом одговоран је искључиво корисник који га користи. Borba info не може одговарати за неовлашћено коришћење налога, нити евентуалну штету насталу на тај начин.

Borba info задржава право да укине или да ускрати могућност коришћења корисничког налога и/или једне или више услуга за које је корисник регистрован, без претходне најаве или/и објашњења.

Borba info не сноси одговорност за штету насталу укидањем корисничког налога или/и једне или више услуга за које је корисник регистрован.

ИЗМЕНЕ УСЛОВА КОРИШЋЕЊА

Borba info задржава право измене ових услова коришћења у било ком тренутку и неће бити одговорне за могуће последице произашле из таквих промена. Наведене промене ступају на снагу објављивањем на овим интернет страницама.