DR PLAVŠIĆ: Palmin fetiš je defloracija devojčica! Dobile rak i venerične bolesti!

Doktor Slavica Plavšić, poznati lekar specijalista za plućne bolesti, iznela je nove, šokantne podatke i optužbe koje Dragana Markovića Palmu terete za pedofiliju, ali i dodatna krivična dela.

– Juče sam, od lekara, čula još jedan frapantan podatak u vezi sa pedofilom i zlotvorom iz Jagodine. Naime, njegov fetiš su upravo: defloracije devojčica 15-16 godina, crnke! Mnoge od njih su nakon toga lečene, čak i operisane kod jednog poznatog ginekologa, u poznatoj ustanovi.

Venerične bolesti, čak i karcinomi, u mladim godinama, bili su posledica tih strahota. Ginekolog iz Jagodine, ispričao je da su roditelji „blajhali“ svoje crne devojčice u plavuše, kako ne bi slučajno upale u monstruoznu Palminu mrežu. Dugo sam se dvoumila da li da napišem ovo.

Doktor koji mi je ovo ispričao je eminentni stručnjak, dugogodišnji prijatelj kome apsolutno verujem. Toliko je sve monstruozno da zdrav razum apsolutno ne može da prihvati. Ovde ne sme da se desi da „nema dokaza“! – napisala je dr Plavšić na „Tviteru“.

Čeka se reakcija Dragana Markovića Palme i Jedinstvene Srbije na ove nove optužbe.

Jedinstvena Srbija o skandalu

Večeras je Mića Jovanović, vlasnik privatnog univerziteta Megatrend izjavio da je „lično video kako Dragan Marković Palma podvodi devojke na svom 50. rođendanu“.

– Naravno da je Mića Jovanović slagao sve što je rekao osim da je bio prisutan. Na 50 tom rođendanu Dragana Markovića Palme prisustvovalo je više od 200 zvanica, prisustvovali su su svi njegovi članovi porodice, supruga, sinovi, snaje, unučad. O tome kako je protekao taj rođendan, svedoči na stotine slika, i sati video materijala jer je sve slikano i snimano. Priznaćete da je malo neverovatno da je na očigled nekoliko stotina zvanica i na očigled svoje porodice Dragan Marković Palma radio to što tvrdi Mića Jovanović.

Nije ovo prvi put da Mića Jovanović napada Dragana Markovića Palmu. Radi to redovno na jednom svom portalu. Radi to kako bi se svetio Palmi za sopstvene neuspehe. I to se može videti na kraju njegove izjave.

On tu u stvari iznosi suštinu, da 6 godina nije plaćao zakup prostorija za Megatrend univerzitet, da ga je firma od koje je iznajmio prostor tužila, on izgubio proces i morao da plati novac koji je dugovao. Dragan Marković Palma naravno nema nikakve poslovne veze sa tom firmom, ugovor je bio komercijalan i potpisao ga je isti taj Mića Jovanović.

Verovatno je očekivao da će se Palma mešati u poslovne odnose između njega i firme sa kojom je potpisao ugovor, ili nagovarati nekog da mu oprosti dugove. Kada se to naravno nije desilo, krenuli su napadi na Dragana Markovića Palmu.

A to što je Marinika Tepić brže bolje podelila ovu izjavu govori o tome da se davljenik i za slamku hvata, u ovom slučaju za laži Miće Jovanovića – navodi se u saopštenju JS.

(Novosti,Srbin.info)

Check Also

Mosk hoće da sruši YouTube! Stiže nova platforma!

Ilijan Mosk je otkrio da na platformu X, uskoro stiže novi format video sadržaja. Milijarder …