Dr sc. Pavelić: „Više umrlih od vakcina protiv korona virusa, nego ukupno umrlih od svih vakcina od 1990. godine! – Odmah pohapsiti propagandiste!”

– To bi samo po sebi trebalo da bude dovoljan razlog da se cepiva hitno maknu, a protagonisti propagande privedu pravdi.

Dr sc. Krešimir Pavelić, dekan Medicinskog fakulteta u Puli, održao je predavanje na okruglom stolu o vakcini protiv korona virusa, u kojem je uzdrmao hrvatsku javnost.

Govorio je o komplikacijama kod vakcinisanih za koje kaže da se uglavnom kriju, piše Dalmatinski portal.

Naveo je kako je do 15. juna vakcinisano 20,8 odsto svetske populacije barem jednom dozom cepiva i da je utrošeno 2,4 milijarde doza.

– Problemi su sa naučnog i medicinskog stajališta zastrašujući.

Na današnji dan Fajzerova cepiva su, po službenim podacima, imala 223.600 registrovanih i priznatih slučajeva komplikacija, od onih lokalizovanih na mestu uboda, pa sve do ozbiljnih, sistemskih.

Evropska medicinska agencija na dan 10. maja spominje 10.000 smrtnih slučajeva i preko 400.000 štetnih posledica cepljenja – rekao je dr Pavelić.

Tvrdi i da istraživanja pokazuju, kako je u četiri meseca ove godine bilo „više umrlih od vakcina protiv korona virusa, nego ukupno umrlih od svih cepiva od 1990. godine“.

– To bi samo po sebi trebalo da bude dovoljan razlog da se cepiva hitno maknu, a protagonisti propagande privedu pravdi.

Izrael se u medijima vezuje uz visoku vakcinisanost, ali njihovo državno veće za kovid krizu šalje otvoreno pismo Ministarstvu zdravstva u kojem taži hitnu zabranu cepljenja osoba mlađih od 30 godina.

Službeni podaci za mlade od 20-24 godine pokazuju dramatičan rast smrtnosti – tvrdi dekan Medicinskog fakulteta u Puli.

Rekao je kako je vrlo je teško utvrditi koja je eventualna korist od cepljenja „s obzirom na komplikacije te neverodostojnost informacija i upisnih dijagnoza smrti od kovida“.

– Istraživači su dokazali kako korona virus izaziva jak imuni odgovor i ograničavanje kretanja obolelih na određen broj meseci izaziva čuđenje jer nije naučno niti racionalno utemeljeno.

Pozivam Štab da izmeni tu odluku jer naučni podaci pokazuju sasvim drugačije.

Iako najnovija studija klinike Klivland pokazuje da osobe koje su prebolele kovid ne treba da budu vakcinisane, vidimo da se sprovodi kampanja kako i oni koji su preboleli kovid treba da se vakcinišu – rekao je dekan.

Na kraju predavanja je govorio o Svetskoj zdravstvenoj organizaciji.

– Nedavno je njihova radnica istupila javno i izjavila da ta organizacija krši sopstvena pravila, da je izrazito korumpirana, da ne daje precizne izjave za javnost, dokazala je postojanje sukoba interesa kada su u pitanju preparati za cepljenje.

Mnoge naučnike posebno zabrinjava cenzura naučne misli i slobode govora koja je na snazi u čitavom svetu.

To predstavlja jedan od prvih koraka u uspostavi diktature koju smo već jednom prošli – rekao je dr Pavelić, prenosi Dalmatinski portal.

Srbin info, Dalmatinski portal

Check Also

NATO razmatra mogućnost da uništi ruske rakete koje napadaju vojne ciljeve u Ukrajini!

Navodno je nedavno narušavanje poljskog vazdušnog prostora ruskom krstarećom raketom bio test snage odbrane i …