Amerikanac Vasiljev: Bajden može da odustane i započne nuklearni rat!

Spoljnopolitička situacija se trenutno ne razvija najbolje za Sjedinjene Države, zbog čega pratnja američkog lidera Džoa Bajdena može da ide u globalne avanture.

Ovu informaciju je podelio portal PolitNavigator, pozivajući se na razgovor sa kanalom Free Street, ekonomista Vladimir Vasiljev.

Napominje se da ako vlasnik Bele kuće počne da oseća pritisak u njegovom pravcu, može da pojača eskalaciju u okviru ukrajinskog sukoba, kao i da pokrene nuklearnu konfrontaciju.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Glavni naučni saradnik Instituta za američke i kanadske studije Ruske akademije nauka rekao je da se šefovi Sjedinjenih Država ponašaju u takvim slučajevima, kada im tlo pod nogama počne da postaje manje stabilno.

Podsetimo, američki lider Džozef Bajden je tokom govora u Beloj kući novinarima izneo, još jednu „briljantnu” rezervu tokom sopstvenog govora, koja se ticala nove tranše vojne podrške kijevskom režimu.

Tokom svog govora, predsednik Sjedinjenih Država je rekao da će pružena pomoć pružiti priliku da se odupre … agresiji Ukrajine.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Tramp: Netanijahu mora hitno da okonča rat u Gazi!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, koji bi vrlo mogao da postane budući predsednik ove zemlje, …