Rekao sam 3:0 za Partizan ali sada se sve menja… – VIDEO

Košarkaši Partizana došli su na korak od plasmana na fajnal-for Evrolige pošto vode sa 2-0 u seriji protiv Real Madrida.

Međutim, bez obzira što crno-beli imaju dve utakmice pred domaćom publikom u Štark areni, okolnosti su se malo promenile kaznama koje je Evroliga dodelila nakon tuče igrača u Madridu.

Podsetimo, Partizan će u trećem meču biti bez Matijasa Lesora i Kevina Pantera, a pritom će kapiten srpskog tima propustiti ili četvrti meč polufinale Evrolige.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Duško Vujošević, trener koji je pre 13 godina odveo Partizan na fajnal-for u Parizu, ističe da je očekivao Partizanov prolaz sa 3:0 u seriji.

“Prijateljima sam ranije rekao da će Partizan eliminisati Real sa 3:0. Međutim, sada snaga Reala mnogo zavisi od toga u kakvom je stanju Tavares.

Iskusniji igrači Reala su malo prezreli, a mlađi tek treba da dostignu nivo kvaliteta.

Ogromna prednost Partizana u ovoj seriji je Željko Obradović, a ekipa igra s velikim kvalitetom, strašću i u transu.

Navijači su prepoznali tu energiju, toliko prodatih sezonskih karata, pa su sad išli da ih čekaju u pola šest ujutru…” rekao je Vujošević za “Kurir” i dodao:

“Siguran sam da će se plasirati na fajnal-for, a tamo je sve moguće jer vidite po dosadašnjim rezultatima da su ekipe u ovoj fazi izjednačene. Radujem se, naravno, prisustvujemo ispisivanju istorije”.

Vujošević je imao i poruku za navijače Partizana.

“Oni koji uđu u Arenu treba da budu svesni da je Partizan iznad svih i da ne treba da naprave nijedan potez koji bi doveo do nekog kažnjavanja i doveo u pitanje gospodstvo”, poručio je Vujošević.

B92

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Arheološki hit u Hrvatskoj – u centru Splita pronađen novac srpskog kralja Stefana Uroša II Milutina!

Tokom arheoloških radova na temeljima građevine, nedaleko od Dioklecijanove plate u centru Splita,  pronađen je …