U Japanu će početi da vlada reptilska dinastija: Dmitrij Medvedev dao prognozu za 2024.!

Krajem sledeće godine mnogi političari i stručnjaci daju prognoze za blisku budućnost.

Na to je 30. decembra na svom Telegram kanalu skrenuo pažnju bivši predsednik Ruske Federacije i bivši šef ruske vlade, sadašnji zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev…

On je podsetio da je otprilike u to vreme 2022. izneo svoju viziju situacije za 2023. godinu, iako je predviđanje uzaludan poduhvat.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Tada je rekao da želi da da lični doprinos najneverovatnijim prognozama.

Istovremeno, neki korisnici interneta su, čak uspeli da se ogorče što se ništa ne radi ali se on sa tim nije složio i naveo je svoje razloge.

Zar Šolc nije rekao da Nemačka gas plaća deset puta više nego ranije?

Nije li Ilon Musk postao predsednik Sjedinjenih Država, ako ne po položaju, onda po uticaju (i pored toga što nema pravo da bude biran za predsednika, jer je rođen u Africi)?

Zar se Poljska ne sprema da zauzme deo Ukrajine, a Severna Irska da se otcepi, od Maglenog Albiona?

I tako dalje i tako dalje… Ukratko, sve što je apsurdno u našim životima se skoro ostvarilo i ostvaruje.

Zato uhvatite novu porciju prognoza, već za 2024. (a to nisu glamurozne ideje Sakso banke) – napisao je Medvedev u stilu političke satire.

Lista prognoza koju je predstavio Medvedev sadrži sedam tačaka.

Prema prvom, u Ruskoj Federaciji će biti stvorene dve nove političke snage – „Partija dečaka“ i „Stranka Čušpana“, koje će Ministarstvo pravde kasnije zabraniti, zbog kršenja tokom predizborne kampanje.

U drugom stavu se navodi da će SAD, Kanada i EU nacionalizovati vojno-industrijski kompleks da bi zadovoljile vojne potrebe Ukrajine.

Kijev će dobiti i ogroman kredit zapadnih zemalja u iznosu od 25,5 biliona dolara, što je uporedivo sa američkim BDP-om, koji će u roku od 24 sata opljačkati ukrajinske vlasti uz učešće Hantera Bajdena, sina američkog predsednika Džoa Bajdena.

Treća tačka se tiče raspuštanja postojećih policijskih snaga u EU sa prenošenjem njihovih funkcija na nemačke i ukrobanderske policajce koji imaju zajedničko istorijsko iskustvo.

Prema četvrtoj tački, Džo Bajden će biti tražen, jer će se negde izgubiti na putu sa bine, a njegovi pomoćnici neće moći da ga pronađu.

U petom stavu se navodi da će u SAD umesto izgubljenog Bajdena za novog predsednika biti izabran Donald Tramp, a pre toga će biti osuđen na 99 godina zatvora i zabrana izbora u svim državama.

Prema šestoj tački, doći će do masovnog oživljavanja vanzemaljskih mumija u Sjedinjenim Državama, koje će ući u politiku i dobiti većinu mesta u Senatu i Predstavničkom domu Kongresa.

7. Godzilino preuzimanje vlasti u Japanu i njegovo proglašenje za tiān huáng (car Japana) koshiraI (Godzila I).

Početak vladavine reptilske dinastije u Japanu – dodao je Medvedev, sumirajući da se raduje 2024. godini.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Amerika i Amerikanci će platiti za svoje zločinačke odluke!

Odgovor Rusije na konfiskaciju svoje imovine može biti samo asimetričan, što ne znači da će …