Golden Stejt se himnom Srbije oprostio, od Dejana Milojevića! – VIDEO

Potresne scene u San Francisku gde se Golden Stejt oprostio, od Dejana Milojevića.

Golden Stejt se na divan i emotivan način oprostio od svog trenera Dejana Milojevića koji je prethodne nedelje preminuo u 47. godini od posledica srčanog udara.

Na stolici njegovo ime i bela ruža, na majicama natpis “Brate”, a u očima svih igrača, članova stručnog štaba i porodice koja je bila, na tribinama – suze.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Niko nije mogao više da se suzdrži kada je Stiv Ker, koji je u Dekijevu čast “drmnuo” i rakiju uoči meča, održao govor, dok je sve pogodio i prigodan film o pokojnom srpskom treneru.

Na sve to, Voriorsi su odlučili da se uoči meča intonira i himna Srbije u čast Dejana Milojevića, dok se srpska zastava vijorila na velikom semaforu u San Francisku.

“Bože pravde” je posebno ganulo članove njegove porodice, suprugu Natašu, sina Nikolu i kćerku Mašu, odnosno Bogdana Bogdanovića i Igora Kokoškova iz Atlante. Pogledajte kako je to izgledalo:

Može se reći da je NBA liga, posebno Golden Stejt, zaista “položila ispit” i pokazano je svima koliko je Dejan Milojević bio omiljen među svima.

Apsolutno svi koji su na bilo koji način sarađivali sa njim ili im je makar udelio jedan osmeh, imali su samo reči hvale za velikog košarkaškog stručnjaka koji nas je prerano napustio.

Ostavio je neizbrisiv trag u košarci, kako u igračkoj, tako i tokom svoje trenerske karijere, a znamo da su velike stvari tek bile pred njim…

Pogledajte i kako su se od Dejana Milojevića oprostili njegovi nekadašnji klubovi Partizan i Mega, dok je snimak navijača iz Arene stigao i do Amerike i pogodio je sve igrače, počevši od Stefa Karija:

Borba.Info/Mondo

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Arheološki hit u Hrvatskoj – u centru Splita pronađen novac srpskog kralja Stefana Uroša II Milutina!

Tokom arheoloških radova na temeljima građevine, nedaleko od Dioklecijanove plate u centru Splita,  pronađen je …