Visa i Raiffeisen besplatno pomažu malim i srednjim preduzećima da pokrenu internet prodavnicu

Visa i Raiffeisen banka a.d. organizuju konkurs za podršku malim i srednjim preduzećima (MSP).

Naime, počev od 13. aprila, do 21. juna, pravna lica čije je sedište u Srbiji i kojima je neophodna internet prodavnica moći će da se jednostavno prijave na konkurs za podršku i dobiju mogućnost besplatne izrade onlajn prodavnice uz besplatno jednogodišnje održavanje, kao i brojne druge pogodnosti.

Visa i Raiffeisen banka a.d. su se udružili i pružaju MSP mogućnost da smanje troškove i privuku nove kategorije potrošača, zahvaljujući jednostavnom pristupu širokom spektru roba i usluga.

Mala i srednja preduzeća zainteresovana za online prodaju, koja ispune uslove konkursa, imaće pravo na besplatnu integraciju internet prodavnice, kao i na besplatno održavanje sajta u trajanju od 12 meseci.

U paket je uključeno podešavanje i prilagođavanje prodavnice Vašem poslovanju (Set-up), sprovođenje neophodnih obuka, kao i hosting, održavanje i tehnička podrška tokom prvih 12 meseci korišćenja.

Pored toga, biće obezbeđene usluge profesionalnog fotografa i obrade fotografija proizvoda, obezbeđivanje i podešavanje SSL sertifikata – protokola za sigurnu razmenu podataka na sajtu kao i uputstva i obuke za korišćenje platforme, online prodaju i SEO optimizaciju sadržaja (prilagođavanje sadržaja za bolje pozicioniranje sajta u online pretrazi).

“Ovim projektom želimo da podstaknemo mala i srednja preduzeća da usvoje inovativne načine prodaje i tako unaprede svoje poslovanje, budući da je naša misija da omogućimo pojedincima, privredi i ekonomijama da se razvijaju”, rekao je Vladimir Đorđević, generalni direktor za Jugoistočnu Evropu kompanije Visa.

Check Also

Čović ipak, nije uspeo da ubedi Pešića da ostane selektor!

Svetislav Pešić, doskorašnji selektor Srbije, oglasio se povodom navoda da će potpisati novi ugovor i …