Kada bude predato Kosovo biće uz poverenje naroda: “U politici sam dugo, ali ovakav trenutak nisam doživeo” (VIDEO)

Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić izjavio je večeras: “Dragi prjatelji, u politici sam dugo, ali ovakav trenutak nisam doživeo. Nisam očekivao ovakvao poverenje naroda, ali dobili smo i veliko upozorenje da moramo da budemo marljiviji”.

On je kazao i da su pobedili svuda.

“Pobedili smo od Čikaga, Moskve, Sočija. Jedino još ne možemo da vam kažemo za Kosovo i Metohiju, to ćemo sutra, ali tamo je bila velika izlaznost, hvala tim ljudima”, kazao je Vučić.

Dodao je i da su neki lagali narod da neće moći da izađu na izbore, a više od 10.000 u Mitrovici je dalo svoj glas.

“Bili su stalni pokušaji da ljude zaplaše koronom, do juče su lupali u šerpe. Ja sam zahvalan ljudima, a mi ćemo zdravlju morari da se posvetimo i moraćemo da se pripremimo na tešku jesen. Zato hoću da se zahvalim penzionerima, ali i svima koji su imali dovoljno hrabrsoti da pokažu šza žele od budućnosti Srbije”, kazao je Vučić.

On se zahvalio ljudima na istorijskoj podršci.

“Mi sada imamo 63,4 odsto, a očekujemo kad dođe Kosovo da će biti preko 64 odsto. Od važećih glasova imamo toliko”, kazao je Vučić i dodao da je ovo poverenje naroda za odlične rezultate.

Dodao je i da su narodu obećali konkretne stvari, da će plata biti 900 evra.

“Nisu nam verovali kad smo pričali o platama od 500 evra, a to smo ispunili. Imamo cilj da se merimo sa najboljim zemljama sveta.”

Kazao je i da u formiranju Vlade neće biti bahati, da će uzimati ljude i sa drugih lista.

“Važno je da ubrzamo naš evropski put, ali i da čuvamo prijatelje koji su bili tu kad god je trebalo čuvati integritet Srbije. I nemojte da sklapate vlast dok se ne vratim sa ovih putovanja”, kazao je okupljenima u štabu kako neće da pokazuju aroganciju, bahatost i oholost.

Niko nikada ovoliko dugo nije imao ovoliku podršku, kazao je Vučić.

“Prema našim anketama za našu listu je glasalo 62 odsto žena, što znači da su žene glasale 75 odsto od naših sto odsto glasova- Žene ne glasaju za onog ko je lep nego za stabilnost i budućnost”, rekao je Vučić.

Izgleda da će svi koji su na listi SNS-a biti poslanici, i mnogi mladi ljudi sa akademije, dodao je on.

(Nova.rs)

Check Also

Vlasnik Tesle Ilijan Mosk: Nije dobro!

Vlasnik Tesle Ilijan Mosk je rekao da je protiv američkih carina, na kineska električna vozila …