Damnjan Knežević: 35.000 emigranata je u Srbiji, svakim danom ih sve više dolazi – VIDEO

Isped Skupštine Srbije i dalje su najuporniji koji se trude da probude narod Srbije i pozovu ga da digne glas protiv diktature režima Aleksandra Vučića, protivzakonitih republičkih, pokrajinskih i lokalnih izbora i izdaje Kosova i Metohije.

Podršku Srđanu Nogu i u sredu uveče dale su i Narodne patrole, a mi smo razgovarali sa jednim od osnivača ove patriotske organizacije Damnjanom Kneževićem koji je tom prilikom između ostalog rekao:

– Ne znam šta još da nam se desi pa da mi kao narod reagujemo.Ćutimo na nelegitimne izbore, najavljuje se izdaja Kosova, a bez Kosova i Metohije ćemo nestati, Sulejman Ugljanin najavljuje autonomiju za bošnjačku manjinu u Raškoj, isto se sprema i za Vojvodinu, a Marakeški i Dablinski štetni sporazumi polako dolaze na naplatu.

Više od 35.000 emigranata je u Srbiji, svakim danom ih sve više stiže, a odliv iz naše zemlje je mnogo manji jer su druge zemlje odgovornije od nas.

Dosta je više da se Narodne patrole samoorganizuju, moramo da se saborno organizujemo kao narod. Ide se na to da se preko raznih sporazuma Kosmet pripoji Albaniji, ako to prećutimo, ne zaslužujemo da opstanemo kao država. Imali smo protest ratnih veterana, oni su krvlju ispisali te granice naše zemlje i ko smo mi da prećutmo izdaju i krv koju su prolili!

Pozivam na odgovornost svih u državi, SPC od vladika, sveštenika, monaha pa do radnika i studenata.

A šta je još ovom prilikom rekao Knežević, pogledajte u video prilogu iznad, pa o svemu donesite svoj valjani sud.

(Srbin.info)

Check Also

Šef KGB-a: Spremaju napad iz Litvanije!

Na teritoriji Ukrajine ukupno je do 1.000 militanata prošlo različite faze obuke, koji treba da …