TEŽAK ŠOK ZA SRBIJU: Evo šta je Vučić tražio od Merkelove i Makrona u zamenu za Kosovo – VIDEO

Predsednik “Dosta je bilo” Saša Radulović tvrdi da jedino zahtev za poništavanje izbora može dovesti do rušenja režima Aleksandra Vučića.

Radulović je rekao da bi poništavanje izbora trebao da bude jedini zahtev protesta koji traju u Srbiji i da ispunjenjem tog zahteva Vučić ostaje bez Skupštine i Vlade odnosno bez vlasti.

On je rekao da je u toku borba za “dušu protesta” različitih grupacija, ali da bi svi trebalo da se ujedine oko tog jednog zahteva. On u emisiji detaljno objašnjava zašto su održani izbori bili falsifikovani i koje dokaze o tome je prikupio DJB.

Komentarišući napade demonstranata na pojedine lidere opozicionih stranaka Radulović kaže da se on ne plaši da ide na skupove jer se ne gura u prvi plan za razliku od onih koji su napadnuti.

Radulović tvrdi da je tokom razgovora sa Merkelovom i Makronom, Vučić trgovao Kosovom i Metohijom u zamenu za priznanje falsifikovanih izbora.

On je objasnio da Vučić jedino brine kako da dobije podršku globalista da nastavi da vlada Srbijom.

On u emisiji kritikuje ekonomsku politiku režima, govori o sukobu suverenista i globalista u svetu, kritikuje Kinu kao jednu od glavnih globalističkih zemalja i objašnjava zašto je saradnja sa Pekingom loša po Srbiju.

On je rekao da Vučić sve čini da Srbija bude kolonija Nemačke i pozvao ga da odustane od takvih planova.

– Vlast nije vredna uništavanja Srbije, ta moć nije vredna ničega. Istorija će ga zapamtiti kao izdajnika svog naroda. Neka prestane da nas pretvara u nemačku koloniju – rekao je Radulović.

(Avalaads)

Check Also

Intervencija NATO-a, vodi u direktnu konfrontaciju sa Rusijom, na bojnom polju!

Januara 2023. na Zapadu je stvorena „tenkovska koalicija“, koja je uključivala zemlje koje su se …