OBRADOVIĆ: Apsolutno je neprihvatljivo da Vučićeva lopovska vlast vakciniše Srbe!

Apsolutno je neprihvatljivo da naša vlast planira da na našem stanovništvu testira prva u Evropi nekakvu kinesku ili bilo čiju drugu vakcinu bez konsultacija sa strukom mimo kompromitovanog Kriznog štaba.

Ova tema mora da prođe ozbiljnu javnu raspravu! – kaže lider Dveri Boško Obradović reagujući na najavu Aleksandra Vučića da će Srbija dobiti prva vakcine od jedne neimenovane zemlje.

– Ovo je pitanje zdravstvene bezbednosti nacije i o tome ne može da odlučuje jedna lopovska vlast koja krade na nabavci respiratora ili maski, a da ne govorimo o potencijalnoj visokoj korupciji u vezi sa nabavkom novih vakcina. Ko može da veruje Konu, Vučiću i Lončaru po ovom pitanju – pita Obradović.

Povodom najave predsednika Srbije da pre kraja godine možemo da imamo vakcinu protiv korone reagovao je doktor Dušan Đokić (specijalista pedijatrije) u kragujevačkom Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.

„Grobovlasnik naših života, samozvani despot Srbije Aleksandar Neponovljivi, najavio je vakcinu protiv korone do kraja godine, mada u redovnim okolnostima razvoj vakcina traje pet do deset godina, da bi sa sigurnošću bila bezbedna, sa minimumom neželjenih reakcija. Stanovništvo Srbije biće deo probne populacije po volji despota, a sramno ćutanje silnih profesora medicinskih fakulteta, doktora svih profila i zvanja, dopuštanje da političari donose odluke ovakvog nivoa i značaja, kao što je bilo i histerično kupovanje respiratora po svetu bez konsultovanja struke, deo je žalosne slike Srbije po meri idiota“, napisao je doktor Dušan Đokić (specijalista pedijatrije) u kragujevačkom Zavodu za hitnu medicinsku pomoć i rečeno reagovanje objavio na viber grupi Kolegijuma lekara Hitne pomoći.

(Pravda.rs)

Check Also

EU sud odredio, da im Poljska plaća milion evra dnevno!

Sud je saopštio da je kazna “neophodna kako bi se izbegla ozbiljna i nepopravljiva šteta …