Farmako lobi trlja ruke: Čudni podaci o navodno zaraženim i navodno umrlim – Srbija vakcinalni tigar?

Nezapamćena propaganda kovida i vakcinacije dovela je do toga da Srbija umesto najavljenog ekonomskog tigra postane korona tigar.

Svi mediji, sve televizije, novine, bolbordi, radio, sajtovi, preplavljeni su propagandom maski, vakcina, straha od korone.

A istina je da nije dokazan ni jedan jedini slučaj obolelih od korone niti ijedan slučaj umrlih od korone.

Mediji lažno izveštavaju jer su primorani na to, pa navode enormne brojke kako kažu zaraženih od korone a sve to na osnovu PCR testova koji uopšte ne identifikuju koronu nego bilo koji virus.

Dakle PCR test identifikuje virus kijavice a “stručnjaci” vam pišu korona. Kako oni to znaju da je korona kada PCR test to ne pokazuje.

U Srbiji je zabranjena obdukcija navodno umrlih od korone iz samo jednog razloga a to je da se ne vidi da nisu umrli od korone.

U Italiji je na početku navodne pandemije koja je proglašena sa samo pet (5) obolelih, vršena obdukcija pa kada su utvrdili da od 2.000 umrlih niko nije umro od navodne korone, brzometno je zabranjena obdukcija. Od tada redovno svi umiru od korone.

Jedan zapanjujući podatak koji svi kriju: Do prošle godine a po godišnjim izveštajima broj obolelih od sezonskog gripa je decenijama unazad skoro isti a to je oko 100.000 a broj umrlih je oko 250.

Po statistici u 2020. godini u Srbiji niko nije oboleo od gripa a od korone jeste i to baš 100.000. Da li ovo nešto govori?

Kako znaju bez laboratorijske analize na kovid i bez obdukcije, ko je zaražen a ko je umro? Evo kako agencije “objektivno” izveštavaju:

U Srbiji je u poslednjih 24 sata zabeleženo više od 2.500 novozaraženih, a preminulo je 15 osoba od posledica infekcije koronavirusom. Najviše zaraženih i dalje je u Beogradu – 838 izveštavaju srpske mejnstrim agencije.

Prema najnovijim podacima Vlade, u Srbiji je izvršeno 1.018.937 vakcinacija protiv korona virusa.

Prema broju vakcinisanih na milion stanovnika, Srbija je druga u Evropi, posle Velike Britanije, a u svetu je na 6. mestu po broju vakcinacija na milion stanovnika.

Srbija je ubedljivo prva u regionu po broju vakcinacija na milion stanovnika, a slede Rumunija, Slovenija, Mađarska, Hrvatska, Bugarska i Albanija.

Prema ukupnom broju vakcinacija, Srbija je druga u regionu, posle Rumunije.

Institut za javno zdravlje u Prištini zabeležio je na KiM danas 285 novih slučajeva infekcije korona virusom na osnovu testiranja 3.196 uzoraka, a preminulo je još pet obolelih.

U Crnoj Gori registrovana su 484 nova slučaja korona virusa, a od posledica infekcije preminulo je deset pacijenata.

Uzimajući u obzir sve novootkrivene slučajeve kao i broj oporavljenih, ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva kovida-19 u Crnoj Gori iznosi 8.468.

Zavodu za javno zdravlje Federacije BiH u protekla 24 sata prijavljeno je 1.699 uzoraka, od kojih je 266 pozitivno na korona virus, a zabeležena su i tri nova smrtna slučaja.

Trenutno su aktivna 4.052 slučaja pozitivna na koronavirus, prenosi Tanjug.

Od poslednjeg izveštaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj izvršeno je testiranje 618 laboratorijskih uzoraka, a korona virus je potvrđen kod 83 osoba.

U poslednja 24 sata Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je 10 smrtnih slučajeva.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 480.

U poslednja 24 sata u Hrvatskoj je zabeleženo 365 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2, pa je broj aktivnih slučajeva ukupno 2.291.

Među njima je 829 pacijenata na bolničkom lečenju, od toga su na respiratoru 74 pacijenta. Do danas je ukupno testirano 1.288.429 osoba, od toga 6.072 u poslednja 24 sata.

Severna Makedonija danas je prijavila 373 novozaraženih, a u poslednja 24 sata preminulo je osam osoba od posledica infekcije krona virusom. Aktivno je 6.378 slučajeva, od kojih je 2.845 u Skoplju.

U Sloveniji je danas zabeležen blagi pad broja obolelih, preminulih i hospitalizovanih – od 872 testiranih pozitivno na korona virus je 768 osoba, a deset obolelih je preminulo.

Hospitalizovano je 619 pacijenata, od kojih se na intezivnoj nezi leči 116.

Da bi slovenačke vlasti odlučile da se sa narandžastog pređe na žuti nivo ograničenja, potrebno je da broj hospitalizovanih padne ispod 500, a da tokom nedelju dana dnevno bude manje od 600 novozaraženih.

Rumunija, u kojoj je dato 1.280.228 doza vakcine (vakcinisano je 753.753 osoba, od kojih je 227.277 primilo prvu dozu, a 526.476 i drugu dozu vakcine), od poslednjeg preseka registrovala je više od tri hilajde novih slučajeva, i 71 smrtni ishod povezan sa kovidom-19.

Broj potvrđenih slučajeva kovid 19 u Bugarskoj dostigao je ukupno 233.342, pošto je u poslednja 24 sata potvrđeno 1.246 novih slučajeva infekcije.

Trenutno je aktivno 24.710 slučajeva koronavirusa, na bolničkom lečenju je 3.613 osoba, a njih 296 je na intenzivnoj nezi.

Grčka od poslednjeg preseka beleži 1.400 novih slučajeva kovida-19, a preminulo je još 27 osoba od posledica infekcije korona virusom. Još 181 oboleli primljen je danaa na bolničko lečenje, a na respiratorima se nalazi 320 pacijenata.

Mađarska, u kojoj je današnji bilans 2.853 novozaraženih i 104 smrtna slučaja, najavila je da bi građani koji su preležali kovid ili su revakcinisani, mogli da dobiju olakšice od nekih restriktivnih mera.

Olakšice, o kojima će se znati više nakon istraživanja koje je pokrenula vlada Mađarske, bi mogle da budu u vidu sertifikata koji će se izdavati osobama za koje se smatra da su zaštićene od kovida i za njih neće važiti restriktivne mere koje važe od novembra, uključujući policijski čas.

Check Also

Izrael će danas odlučiti o uzvratnom udaru, na Iran!

Izraelska vlada će se danas sastati, kako bi odlučila o uzvratnom udaru na Iran. Ovo …