Šok objave Jovane Stojković: U bolnici vakcinisani s upalom pluća, i Balašević primio vakcinu pre smrti

Dr Jovana Stojković poslednjim objavama na društvenim mrežama izazvala je pometnju među pobornike vakcinacije protiv korone.

Ona je kao radnik u crvenoj zoni korona bolnice, potvrdila da je među obolelima mnogo onih sa upalom pluća koju su dobili nakon vakcinacije.

“Ne znam šta bi mi drugovi građani savetovali, da li da lečim ove što dolaze sa upalom pluća nakon vakcinacije, ili da pustim da ih vakcina zaštiti”, zapitala se dr Stojković.

Ona je takođe postavila pitanje zbog čega se ćuti o tome da je Đorđe Balašević bio vakcinisan neposredno pred smrt.

“ Nešto ne čujem “kolege” koji su širili “vest” da sam se vakcinisala, pa dobili opomene pred tužbu, da komentarišu prilog makedonske televizije gde navode da je Balašević bio vakcinisan, kao ni tvrdnju njegove ćerke da nije bio “pozitivan na koronu”, istakla je.

Jovanu su napali na društvenim mrežama zbog čega u crvenoj zoni nosi masku i skafander, kada je pobornik nenošenja maske.

“Prvo, nije moguće ući bez opreme. Drugo, gomila iskolačenih hipohondara bi zvala Lazu Lazarević da me odvedu. Treće, ne dao Bog da neko kine, svi bi upirali prstom u mene. Četvrto, kao “kontakt” sa zaraženima be opreme bila bih izložena prisilnoj izolaciji po zakonu.

To je uniforma koju si u obavezi da nosiš na radnom mestu kao što nose policajac ili vatrogasac. Ono što je zdrav narod u obavezi da nosi su krpetine i po sastavu i po efikasnosti. I nisam “pričala”, nego sam dokazala referencama. Stop krpetinama za opštu populaciju”, napisala je.

(srbin.info)

Check Also

Akademik Zajcev: Novi asteroid bi svakog trenutka mogao da padne na Zemlju!

Pretnja od pada asteroida na Zemlju je sasvim realna, iako se to dešava prilično retko. …