ISPOVEST pevačice sa Palminih žurki: Bilo je „after partija“, svedočiću za devojke

Nekadašnja pevačica grupe Bon ami Marina Krstić odlučila je da slučaj “Palma” predstavi javnosti iz svog ugla, jer je sa bendom mnogo puta prisustvovala raznim okupljanjima u organizaciji Opštine Jagodina.

Ona je potvrdila da su žurke održavane i da su njima prisustvovali političari i mnogobrojne devojke koje nije poznavala.

– Da li su postojale after parti žurke posle zvaničnih događaja – jesu. Da li su na tim žurkama učestvovale razne meni nepoznate žene i devojke – jesu. Da li je te žene i devojke na moje oči neko maltretirao – nije. Da li je na tim žurkama bilo poznatih političara i ljudi iz javnog života – jeste. Da li su te devojke i žene nakon završetka tih zabava odlazili u sobe sa tim ljudima – ne znam. Da li je mene neko ucenjivao, podvodio, ili kao pevačicu na bilo koji način ugrozavao – nikada – navela je ona.

– Da li su te žene i devojke na tim zabavama bile pijane – uglavnom. Da li sam primetila da je neka od njih maloletna – nisam. Da li su te devojke i žene bile tu da bi zabavljale okupljene goste – jesu. Da li je te devojke i žene neko u mom prisustvu omalovažavo, ili ugrožavao – nije. Da li su te devojke i žene bile svojom voljom prisutne – ne znam. Suština ovog niza je da sigurno znam da su after parti žurke postojale, i na njima su se pojavljivale različite žene i devojke, neke koje su učestvovale u zvaničnom delu programa, i neke koje prvi put vidiš – dodala je pevačica.

Krstić je navela i da ne zna šta se sa njima „dešavalo nakon što se žurke završe i mi spakujemo instrumente i odemo kući i ne mogu da tvrdim, ali after žurke su postojale“.

– Ovaj niz ima za cilj, da ohrabri devojke i žene, koje su bez da ja to znam, bile podvođene, ili na bilo koji drugi način primoravane da budu tu gde jesu, prijavite tužilaštvu, ako znate da sam bila prisutna, i ako vam se nešto ružno desilo, slobodno me kontaktirajte, svedočiću. Ja nemam niti jedan jedini dokaz da se dešavalo sve što Marinika Tepić navodi, ali pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću tvrdim da su after žurke postojale, i da su na njima prisustvovale razne meni nepoznate devojke i žene – napisala je pevačica.

Šta se „dešavalo nakon što se ugase svetla, ko je te devojke i žene pozivao da prisustvuju tim zabavama ja ne znam, i ako je bilo koja od vas, bilo kada, tu bila protiv svoje volje, i znate da sam bila prisutna, molim vas, prijavite, i kontaktirajte me, svedočiću da sam vas videla“.

– Ovo ne sme da ostane ispod tepiha,i jako mi je žao i, ako je bilo koja žena na tim zabavama doživela bilo kakvu neprijatnost,i molim vas, budite hrabre, prijavite, i ako bilo kako mogu da pomognem, stojim na raspolaganju. Takođe, ovaj niz je poziv svim drugim pevačima i muzičarima, koji su takodje svirali takve žurke i zabave, ako nešto znate,i videli ste, nemojte biti pi*de, prijavite, budite odgovorni, ne držite glavu u pesku. Drage bivše kolege muzičari, i pevači ja znam da jedva sastavljate kraj s krajem, i da su svirke koje Jagodina plaća dobre, i važne za vašu egzistenciju,ali je važniji čist obraz, i ukoliko imate neka saznanja, molim vas, prijavite – apelovala je Krstić.

– I na kraju, Ivica Dačić jeste prisustvovao takvim žurkama, čak štaviše, i pevao je. Sve što sam napisala, govorim u svoje lično ime, i moj stav ne odražava nužno i stav svih bivših članova mog bivšeg benda, jer nisam sigurna da bi svi želeli da se oglase na ovu temu. Zahvalna sam svakome ko podeli, i još jednom, molim sve bivše kolege, ako nešto znate – ne ćutite – zaključila je pevačica.

(direktno.rs)

Check Also

Bajdenova antimoskovska taktika je propala! Putin radi, šta hoće…

Napori američkog predsednika Džoa Bajdena da kazni Moskvu, zbog ukrajinske krize su propali, a njegova …