Kojot Piterson podelio fotografije lobanje Bigfuta, pronađene u Britanskoj Kolumbiji! – FOTO

Kojot Piterson je objavio fotografije ‘lobanje velikog stopala’ pronađene u Britanskoj Kolumbiji i upozorio zvaničnike da će ‘sakriti’ dokaze.

Autor dokumentaraca o divljim životinjama Kojot Piterson, objavio je na Jutjubu fotografije lobanje “big futa”, koju je pronašao u Britanskoj Kolumbiji.

Piterson je objavio na Fejsbuku, objašnjavajući da je pronašao “veliku lobanju primata u Britanskoj Kolumbiji”, prošao je kroz carinu i TSA i stavio lobanju “na sigurno mesto, dok je čekao primatologa da je pregleda”.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Kada je pronašao lobanju, Piterson je rekao da je mislio da je to lobanja medveda ali je sada “100% siguran” da nije.

Takođe upozorava da će „siguran, da će ove fotografije biti uklonjene… kao i video snimci, verovatno od strane zvaničnika vlade ili državnog parka… ali lobanja je bezbedna”.

Poznat kao “Kralj uboda”, Piterson je napravio svoj Jutjub kanal 2014. godine i postao je poznat po svojim susretima sa nekim od najopasnijih i često pogrešno shvaćenih životinjskih vrsta na svetu.

Sada ima preko 20 miliona pretplatnika.

Peterson je 2015. godine dobio međunarodnu nagradu Emi za decu za svoju onlajn seriju Breaking Trail, a od 2017. drži Ginisov svetski rekord za najpraćeniji nalog za životinje.

Bio je domaćin emisije Animal Planet “Kojot Piterson: Brave the Vild” i pojavljivao se u dnevnim i noćnim emisijama uključujući Konana i Kasnu emisiju sa Stivenom Kolbertom.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

NLO primećen prilikom sletanja Bajdenovog aviona, na aerodrom u Los Anđelesu!

Dvojica posmatrača aviona odlučila su da prate let aviona američkog predsednika Džoa Bajdena, na nebu …