Most kod Kremene, postao je mesto redovne likvidacije vojske i opreme OSU! – VIDEO

Ruske trupe vrše stalnu kontrolu vatre nad jednim od puteva snabdevanja jedinica Oružanih snaga Ukrajine, kod Kremene.

Deo ukrajinskih snaga koji se nalaze na ovom sektoru fronta dobijaju namirnice, materijal i pojačanje samo duž jednog puta, što omogućava borcima Oružanih snaga RF da redovno uništavaju neprijateljsku opremu.

Izabrano je dobro mesto za poraz neprijatelja – ukrajinska vozila su prinuđena da usporavaju ispred oronulog mosta, koji je izgubio jedan raspon.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Meta ruskih tobdžija iz 144. motorizovane divizije bio je kamionet Oružanih snaga Ukrajine, koji je velikom brzinom pojurio, ka mostu ali je bio prinuđen da ozbiljno uspori kada je dovezao, do njega.

Odmah mu je zadao udarac nišanskim proračunom topa.

Ranije objavljeni snimci rada ruskog tenka na istoj lokaciji, zahvaljujući čijoj vatri su uništeni MT-LB i protivnički automobil, koji ga je pratio.

Sudeći po novom video-snimku, izviđački dronovi neprestano prate naznačeni prelaz, dajući ciljnu oznaku i posadi oklopnih vozila i strelcima.

Uprkos činjenici da ruski borci redovno uništavaju opremu Oružanih snaga Ukrajine u blizini mosta kod Kremene, ukrajinska komanda nastavlja da koristi put za snabdevanje svojih trupa, pošto nema alternativni put snabdevanja.

Posle svakog gubitka, ovamo se šalje tim Oružanih snaga Ukrajine, koji je angažovan na čišćenju puta od ostataka vozila.

I sve počinje iznova.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Putin: Ulazimo u sledeću fazu! Ovo je zadatak broj 1!

Predsednički izbori su prošli, sledi nova etapa, ukazao je predsednik Ruske Federacije. Parlamentarni društveno-politički sistem …