Skandalozno ponašanje FK Crvena zvezda! – Borjan: Jako mi je teško, povređen sam!

Golman Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da smatra da posle šest godina u redovima ‘crveno-belih’ nije zaslužio da mu novi trener telefonskim putem saopšti da ne računa na njega.

Još pre nego što se sezona završila potvrđeno je da će Barak Bahar biti novi trener Crvene zvezde, a njegovo predstavljanje upriličeno je u ponedeljak.

Samo dan kasnije, on je Borjanu saopštio da u njegovom timu neće biti prvi golman, što je potvrđeno u sredu.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

“Istina je upoznao sam trenera Bahara u Beogradu i lepo smo se ispričali. Kada sam došao u Pariz, novi trener Bahar me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene telefonskim putem.

Iskreno da kažem jako mi je teško i jako sam povređen jer mislim da nisam zaslužio da mi trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju, prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome, ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi”, rekao je Borjan u izjavi dostavljenoj pojedinim medijima, “Sada mi je vruća glava i jako sam povređen i tužan i ne želim da kažem nešto što nije na mestu.

Neka o meni pričaju moji rezultati i šest godina titula, duplih kruna, sportskih i nadljudskih napora.

Vreme je uvek najbolji pokazatelj.

U svakom slučaju, ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026.godine, moje srce kuca za moju Crvenu zvezdu i to mi niko ne može oduzeti”.

Borjan je u redove Crvene zvezde stigao 2017. godine i od tada je imao izuzetnu važnu ulogu u svim uspesima, među kojima su tri uzastopne duple krune ali i redovno učešće u evrokupovima.

Golman rodom iz Knina, koji brani boje Kanade, ima ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana do 2026. godine.

Sport Klub

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Mosk hoće da sruši YouTube! Stiže nova platforma!

Ilijan Mosk je otkrio da na platformu X, uskoro stiže novi format video sadržaja. Milijarder …