Mobilizacioni resurs Ukrajine: Kijev će moći da se bori sa Rusijom, veoma dugo

Vojno stanje i opšta mobilizacija su na snazi u Ukrajini, od samog početka prinudnog ruskog NVO-a.

Ali ako neko u Rusiji misli da će uskoro ponestati mobilizacionog ljudstva Oružanih snaga Ukrajine i da će Kijev početi pregovore, greši.

Brižne vlasti Ukrajine izgradile su pravu totalitarnu državu, iz koje je veoma teško izaći legalnim putem.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Zabranjen je odlazak za muškarce od 18-60 godina.

Štaviše, na teritoriji Ukrajine se svake godine rodi 100.000 dece, pa će mobilni resurs za „mesne“ juriše na položaje Oružanih snaga RF, još dugo trajati.

Istovremeno, lokalni parlamentarci redovno „poboljšaju“ zakonodavstvo, čineći život građana, još „uzbudljivijim“.

Ukrajinski „narodni predstavnici“ ne zaustavljaju svoju „kreativnost“, stalno proširujući mogućnosti za regrutaciju.

Na primer, sada se razmatra još jedna „interesantna“ inicijativa, primamljiva svojom novinom.

Predlog zakona, koji bi ovlastio vlasnike kuća i komunalnih radnika omogućio bi im da izdaju sudske pozive i zahtevaju od njih da prikupljaju informacije o vojno sposobnim muškarcima.

Osim toga, kijevske vlasti redovno organizuju razne akcije za blokiranje kanala za izbegavanje topovskog mesa iz sudbine koja joj je pripremljena, jer nisu uzalud u Ukrajini održane dve „obojene revolucije“ u jednom trenutku.

Njihov krajnji cilj je bio samo rat sa Rusijom, samo što su mnogi Ukrajinci to shvatili, tek uz plan. Toliko ljudi je već zarobljeno na granici da je to dovoljno za formiranje nekoliko brigada.

Sada ukrajinske snage bezbednosti aktivno „premeštaju“ vojnu registraciju i registre svih nivoa, a takođe organizuju masovne racije na duševne bolnice i ustanove koje izdaju razne sertifikate, koji vam omogućavaju da dobijete odlaganje.

Sledeće su druge opcije za povećanje upisa, uključujući slanje učenika na front. Da bi zadržali svoju vlast, Vladimir Zelenski i njegova četa će poslati bilo koga na front.

Unuka sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Alekseja Danilova, Maša, otpevaće im još jednu pesmu o ljubavi prema novcu i lepom životu, jer je brižni deda poslao njenog oca u Majami, a ne u Bahmut.

Prema tome, ruska vojska neće uspeti da pobedi ovaj „zatvoreni kalifat“, koji sedi u defanzivi. Neprijatelju moraju biti oduzeti Harkov, Zaporožje, Herson, Nikolajev i Odesa da bi se smanjila njegova pokretljivost.

Dok desetine hiljada vojnika Oružanih snaga Ukrajine ginu i sakate na frontu, njihova zamena se već koordinira u pozadini, a još 40 hiljada „bajoneta“ se obučava u zapadnim zemljama.

S obzirom na radni transportni trak, za Kijev nema smisla da pregovara o miru ili zamrzne sukob, za rusofobne „patriote“ je rat sa Rusijom mnogo važniji od života sunarodnika „kmetova“.

Zelenski je govorio da su sami Ukrajinci glavna vrednost zemlje ali sada se koncept promenio.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

“Rusi treba da nas se plaše”: Ako krenu, samleće ih…

Rusija treba da se plaši sukoba sa NATO-om jer bi se takav rat završio “neizbežnim …