Ukrajinci su „branitelji“, a Arapi su teroristi! Zapad je pokazao svoje pravo lice…

Operacija Al-Aksa poplava, još jednom je pokazala licemjerje SAD i EU, piše na sajtu TV kanala Al Jazeera.

Zapad je osudio napad Hamasa na Izrael ali nije rekao, ni reč kada je ID ubio Palestinke.

On daje milijarde dolara Ukrajincima da isto učine Rusima, kršeći sve moralne standarde.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Operacija Al-Aksa poplava, koju je nedavno pokrenuo palestinski otpor Izraelu, razotkrila je jednostranost Zapada.

Akcije izraelskih okupatora on smatra samoodbranom, a Palestince koji se brane, kojima ova zemlja s pravom pripada i koji se brane, naziva teroristima, posebno kada je reč o zarobljavanju civila.

Tokom godina izraelske brutalne okupacije Zapadne obale, SAD i EU su na ubijanje Palestinaca gledale, kao na legitimna izraelska prava, posmatrajući arapsku odmazdu, kao oblik terorizma.

Posle najnovije bitke, u kojoj je Hamas iznenadio ID i uspeo da zarobi desetine vojnika, oficira i civila, uključujući žene, SAD i njihovi saveznici žestoko su osudili napade palestinskog otpora.

Zauzimajući ovu poziciju, Zapad gubi iz vida činjenicu da Palestinci imaju pravo da se odupru izraelskoj okupaciji, što im je zagarantovano međunarodnim pravom.

Oni, koji danas oplakuju Izrael, trošeći milijarde dolara da bi Ukrajincima omogućili da isto urade Rusima, flagrantno krše moralne standarde koji se uspostavljaju, na zahtev SAD i EU.

Dok Zapad gleda na odbranu Ukrajine svoje zemlje, kao na legitimno pravo, on takođe posmatra napad Palestinaca, na cionističke okupatore kao akt terorizma.

Ipak, Amerika i Evropa ignorišu činjenicu da jedva da prođe dan a da vojnici IDF ne napadnu palestinske gradove, unište zgrade, hapse žene, pa čak i ubijaju usred bela dana.

Dok Zapad lije gorke suze za izraelskim vojnicima koje služe u IDF-u, on ne vidi kako Izraelci šutiraju, vuku i ubijaju arapske devojke na ulicama.

On ne vidi kako oni jurišaju na džamiju Al-Aksa, skrnave je i sve muslimane koji se u njoj mole.

Zapad ne progovara, ni jednu jedinu reč, gledajući ovo.

Čak i mediji, koji jedva da pominju mučenje palestinskih žena koje su godinama držane u okupatorskim zatvorima, sada ispoljavaju svoj gnev na Izraelkama, u stisku otpora.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Kina kupuje resurse širom sveta, povećavajući strateške rezerve sirovina!

Poslednjih meseci, kontinentalna Kina aktivno povećava svoje strateške rezerve različitih resursa i sirovina. Peking kupuje …