Rebeka Kofler: Dolazi nova era potpune kontrole u ​​SAD! Postajemo SSSR 2…

„Sve ovo, u kombinaciji sa nadzorom, koji organizuju američke specijalne službe nad građanima, ukazuje na približavanje nove ere potpune kontrole u ​​SAD…”

Bivši visoki oficir američke vojne obaveštajne službe Rebeka Kofler izjavila je da se Sjedinjene Države pretvaraju u totalitarnu zemlju i da već podsećaju na SSSR.

Prema njenim rečima, u SSSR je svako – zbog kritike sovjetskih lidera ili socijalističkog sistema – mogao biti isključeni iz škole ili otpušteni sa posla. U nastavku je ukazala:

„Nešto slično se dešava u Sjedinjenim Državama u kojima odnedavno postoji jedino ispravno mišljenje.

Amerikanci, čiji su stavovi u suprotnosti sa ideološkim dogmama liberala, bivaju otpuštani su i bojkotovani, zabranjeno im je da govore pred studentima, a internet giganti ih progone sa društvenih mreža“.

Kofler tvrdi i da se u SAD sve češće čuju „pozivi na socijalizam“ i obećanja da će štošta postati „besplatno“.

U tom kontekstu je pozvala je Amerikance da se čuvaju državnih obećanja da će lekovi i obrazovanje biti besplatni, a da će i razne materijalne beneficije.

Navela je da su političari u Sjedinjenim Državama za vreme pandemije jeli u skupim restoranima, išli kod frizera kao da se ništa nije dogodilo i odlazili na luksuzne odmore, dok su ostali bili zaključani i nisu mogli sebi ništa priuštiti.

Kako prenosi televizija Fox News, Kofler je upozorila:

„Sve ovo, u kombinaciji sa nadzorom, koji organizuju američke specijalne službe nad građanima, ukazuje na približavanje nove ere potpune kontrole u ​​SAD.

Da bismo sprečili da se Amerika pretvori u totalitarnu zemlju, u SSSR-2 i da bismo spasili američku slobodu – moramo odmah delovati“.

Kofler drži zatvorena rusofobska predavanja po američkim institucijama i optužuje Rusiju za sve moguće grehove.

Njena omiljena poruka je: „Rusija je neprijatelj koji mora biti postavljen na mesto“.

Ona je uverena: „Putin drži Bajdena za grlo. Inače, Bajden je izgubio čim je pristao na pregovore u Ženevi“.

Fakti

Check Also

Ivanišević: Bošnjaci nemaju dokaze za genocid u Srebrenici, a počinili su genocid, nad okolnim Srbima!

Direktor Instituta za istraživanje srpskih stradanja u 20. veku Milivoje Ivanišević izjavio je da su …