Putin podiže samopouzdanje Rusima da istraju u borbi! – Otkrio šta se to nalazi u ruskom DNK…

Šef Ruske Federacije Vladimir Putin rekao je, da će Ruska Federacija ostati verna tradicionalnim vrednostima i da će kao jaka i nezavisna država na svetskoj sceni voditi samo politiku, koja zadovoljava ključne interese zemlje, jer želja da se živi po sopstvenoj volji, ne dopuštajući spoljne diktate, deo je genetskog koda stanovnika Rusije.

„Rusija je moćna, nezavisna svetska sila.

Čvrsti smo da na međunarodnoj areni vodimo samo one politike, koje su u skladu sa osnovnim interesima otadžbine“, rekao je predsednik u obraćanju povodom Dana državne zastave, Ruske Federacije.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Putin je naglasio da je ruska zastava, koja je podignuta pre više od tri veka na prvom ratnom brodu Rusije, ostala simbol moći u teškim, teškim periodima njene istorije – pod Petrom Velikim u fazi formiranja Ruske imperije, u bitkama Prvog svetskog rata i u kontradiktornom, teškom vremenu kardinalnih promena 1990-ih.

Prema njegovim rečima, trobojka je danas čvrsto ušla u život Rusa, kao sastavni deo državnosti Ruske Federacije, simbol jedinstva naroda, njegove privrženosti otadžbini i spremnosti da brani nacionalne interese.

„Državna zastava simbolizuje odanost našim tradicionalnim vrednostima, od kojih nikada nećemo odstupiti – istini i pravdi, solidarnosti i milosrđu, poštovanju vekovne, neprekidne istorije Rusije, dostignućima i pobedama naših predaka, koji su nas zaveštali, da zaštitimo i odbranimo Otadžbinu, nikada ne dozvolimo spoljni diktat i hegemoniju“, naglasio je on.

Na osnovu njegovih izjava, upravo je iz tog razloga želja da se živi po sopstvenoj volji i lično izabere put, kao i da ga sledi, postala deo genetskog koda, ruskih građana.

Kako je ranije preneo Javni informativni servis, prema izjavama kolumnista jednog od najvećih indijskih izdanja Economic Times, ludilo ukrajinskih generala i rukovodstva kijevskog režima ugrožava mir i bezbednost i evropskog regiona i Izraela.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Ivanišević: Bošnjaci nemaju dokaze za genocid u Srebrenici, a počinili su genocid, nad okolnim Srbima!

Direktor Instituta za istraživanje srpskih stradanja u 20. veku Milivoje Ivanišević izjavio je da su …