VUČIĆ ROMSKI KRALJ: “Da se prekrstim tri puta, Vučić za doživotnog predsednika Srbije” – VIDEO

Na skupu u jednom romskom naselju govornik koji se obratio prisutnim sugrađanima insistirao je na besplatne udžbenike za romsku decu, kako bi imala uslove da se školuju, što je potpuno razumljivo.

Međutim, problem je u tome što bi sva deca trebalo da imaju besplatne udžbenike, a ne samo romska.

Još veći problem je što je isti govornik rešenje ovog problema sa udžbenicima video u Aleksandru Vučiću, pozvavši sugrađane da glasaju za listu Srpske napredne stranke na parlamentarnim izborima, a da se pre izbora zagreju aplauzom upućenom Vučiću i skandiranjem „Vučiću, kralju“.

– Nemamo boljeg od Vučića. Vučiću, kralju – rekao je on, a onda je nastavljeno nizanje ove titulule kao pevačici na koncertu.

On je pozvao decu da budu „pametnija od njih, pošto oni nisu voleli školu“, zbog čega su krivi „roditelji, a krive su i institucije“.

– Moraju romska deca da imaju džabe knjige, jer ukoliko ne budemo imali za našu decu knjige džabe, nema školovanja – približio se najbitnijem delu ovo govora.

– Živeo Vučić! Živeo naš predsednik! I ako Gospod Boga da, da se prekrstim tri puta, Vučić za doživotnog predsednika Srbije! Živeo naš predsednik 100 godina – završio je izlaganje i ostavio prisutne i decu da kakofoničnim urlanjem – podrže predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kao da je on prvi na listi za parlamentarne izbore.

VIDEO:

(Direktno.rs)

Check Also

NATO razmatra mogućnost da uništi ruske rakete koje napadaju vojne ciljeve u Ukrajini!

Navodno je nedavno narušavanje poljskog vazdušnog prostora ruskom krstarećom raketom bio test snage odbrane i …