Na proteklim izborima SNS je organizovala najveću krađu u istoriji – 800.000 LAŽNIH LISTIĆA

“Na proteklim parlamentarnim izborima Srpska napredna stranka je organizovala najveću krađu glasova u istoriji Srbije, a broj ubačenih listića broji se u više stotina hiljada tvrdi predsednik Konzervativnog pokreta Naši, Ivan Ivanović.”

Ivanović je ocenio da je bojkot uspeo i da se videlo da su liste koje su učestvovale na izborima bile “režimske liste”.

– Aleksandar Vučić nije dobio 2 miliona glasova, oko 800.000 listića je ubačeno tokom ovih izbora. Listići su ubacivani na Kosovu i Metohiji, na teritoriji Preševa, Bujanovca i Medveđe ali i po čitavoj Srbiji. Od 14 časova kada je merena izlaznost zavladala je panika u redovima SNS i tada je dat znak da se krene sa ubacivanjem listića. Procentualno broj ubačenih listića kreće se od jedne trećine u centralnoj Srbiji i Vojvodini, dok na Kosovu i Metohiji je ubačeno dve trećine glasova za koje se tvrdi da su izašli na izbore – rekao je Ivanović u emisiji „Helm Cast“ na jutjub kanalu.

On je ocenio da će Vučić sada nastaviti aktivnostima za priznanje Kosova i Metohije što dokazuju njegove aktivnosti u danima odmah nakon izbora.

Ivanović je posebno zadovoljstvo iskazao zbog ispadanja SRS i Vojislava Šešelja iz Parlamenta. On kaže da je lista SPAS koja je prešla cenzus takođe pod kontrolom SNS. Ivanović je izrazio nadu da će nakon propasti lažne opozicije u narednim danima početi da se stvara nova patriotska opcija koja će ući u obračun sa Vučićem.

U emisiji Ivanović komentariše kriminalne aktivnosti vrha SNS, kkritikuje odnos Rusije prema političkim dešavanjima u Srbiji, govori o situaciji u Crnoj Gori i drugim aktuelnim temama.

(Srbin.info)

Check Also

Fon der Lajen: Ako Rusija pobedi u Ukrajini…

Pobeda Rusije u ukrajinskom sukobu promeniće tok istorije u Evropskoj uniji koja u slučaju nikada …