VUKADINOVIĆ: Vlada Srbije prikriva broj bolesnih i preminulih evo zašto – VIDEO

– Čak i ja nisam verovao da će izborni dan biti toliko farsičan sa toliko faulova, incidentata i prekršaja na konferenciji za medije u Skupštini Srbije izjavio je narodni poslanik Đorđe Vukadinović.

– Da je sve drugo bilo besprekorno, sam ovakav izborni dan dovoljan je razlog da se takvi izbori ponište.

– I obrnuto, da je sam Sveti Petar lično brojao glasove, sve ono što se dešavalo u prethodnom periodu, tokom tzv. izborne kampanje i vanrednog stanja, više je nego dovoljno da se takvi izbore ne mogu smatrati demokratskim i legitimnim.

– Dovoljna samo dva primera. Čuveni slučaj „vranjskih mađara“ i biračko mesto na Ubu. Ta dva slučaja su najbolji primer i simbol besmislenosti čitavog ovog izbornog procesa, uključujući i taj takozvani „izborni dan“. Dakle, lista Saveza vojvođanskih Mađara koja dobija treće mesto i bronzanu medalju na izborima u Vranju – samo zbog toga što je neko nekome dao novac da bi birači glasali za tu listu.

Drugi je slučaj iz Uba, a koji je slučajno verifikovan, gde jedna gospođa dovodi, privodi, objašnjava, zaokružuje listiće biračima i na kraju ubacuje u kutiju.

– Znao sam da su spremni na sve, ali nisam znao i nisam verovao da će se ići tako daleko, da će biti toliko beskrupulozni i brutalno falsifikovati broj obolelih i umrlih. I da će struka biti toliko uvučena da saučestvuje u toj obmani. Dakle, sada možemo odgovorno reći, nažalost postoje nezavisne potvrde toga. Broj obolelih je skrivan, umanjivan, a verovatno i broj umrlih da bi se stvorila iluzija o postojanju uslova za održanje izbora. A da to ne bi bilo nekonzistentno, i da bi se ti izbori održali 21. juna, onda su krajem maja i početkom juna ukinute praktično sve zabrane, a odobrene su i maturske večeri, svadbe i okupljanja sa više stotina učesnika. Dakle, sve je bilo u funkciji izbora i stvaranja privida da izbori mogu da se održe.

– Ponavljam i naglašavam, laž, obmana, prikrivanje, umanjivanje, manipulacija podacima – radi privida da se izbori mogu održati u normalnoj atmosferi. A onda pošto na apsurd ide apsurd, onda upravo sada, u trenutku dok ja govorim, održavaju se takozvani „ponovljeni izbori“ na vrlo mnogo, 234 biračka mesta i sa preko 200.000 potencijalnih glasova, koji tek neće biti kontrolisani i za koje tek nema uslova, niti epidemioloških, niti bilo kojih drugih razloga da se održe.

– Najvažnija stvar koju treba reći i poruka koju treba poslati, odnosno treba konstatovati, jeste da više niko, doslovno više niko u ovom društvu ne veruje u ono što govori ne samo vlast, nego i članovi Kriznog štaba i takozvane „struke“. Nažalost, istopilo se i ono malo autoriteta koji je imao Krizni štab tokom početka epidemije. Virus se nije istopio, ali su se istopili autoritet i poverenje naroda u Krizni Štab tokom ovog letnjeg junskog sunca. I to je činjenica.

VIDEO:

(nspm.rs)

Check Also

Poljska odbila Ukrajinu: “Ne damo Patriote”!

Poljsko Ministarstvo odbrane odbilo ideju Ukrajine da bi poljski sistemi PVO, uključujući protivraketni sistem “Patriot” …