Advokat Milina Dorić: Šta vam sve nisu rekli o maskama i kako se odbraniti od prinude – VIDEO

Advokat Milina Dorić objašnjava činjenice u nekoliko tema, šta se trenutno događa i šta treba učiniti a povodom nošenja maski i prisilne vakcinacije protiv gripa ili koronavirusa.

Povodom alarmantne vesti doktora Miljka Ristića da su u Srbiji vršene obdukcije umrlih od korona virusa i da su tom prilikom pronađene alarmantne činjenice, utvrđeno je da je to laž i izmišljotina u cilju zastrašivanja naroda.

Dorić obaveštava da se sprema krivična prijava protiv ovog lekara zbog širenja panike u cilju zatsrašivanja naroda.

Povodom najave Vučića da će Srbija biti među prvima koja će dobiti vakcine protiv koronavirusa, Dorić sumnja da je to dobro za narod Srbije jer misli da ćemo služiti kao eksperimentalni zečevi čim nam prvima daju.

Ona takođe pita zašto nismo prvi da nam daju nešto provereno u privredi da napredujemo nego nam daju neproverene vakcine.

Što se tiče obaveze nošenja maski Dorić navodi nekoliko naučnih izvora koji dokazuju da je nošenje maski štetno jer smanjuje nivo kiseonika a to opet oštećuje mozak.

Maske takođe nisu dobre jer sve ono što su pluća izbacila kao štetno vraćaju ponovo u pluća i tako dovode do postepenog oštećenja pluća ali i drugih organa.

Što se tiče zakonske odgovornosti Dorić savetuje da pošto u toj uredbi nisu precizirani kakva maska da se nosi kao ni način na koji se nosi, da li preko usta, nosa ili spuštena to treba iskoristiti u slučaju pravne ili neke druge odbrane od propisa.

Borba.info

Check Also

Veče za pamćenje! Novak Đoković ponovo sportista godine! – VIDEO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je “Laureus” najveće sportsko priznanje koje se dodeljuje najboljem sportisti godine. …