Ako još ne znate kakva je Srbija država, ovo će vam sve razjasniti

Ako još ne znate kakva je Srbija država, ova kratka rekapitulacija će vam sve razjasniti.

Srbija je država koju vode ljudi sa dna kace i država u kojoj policija služi da prebija i hapsi: doktora nauka, zatim najboljeg studenta fizike u Parizu, studenta Elektrotehnike, “ajtijevce”, prebija dečaka sa autizmom i određuje pritvor od 30 dana srednjoškolcima koji su bacili paradajz na sliku Aleksandra Vučića!

Sve ovo se desilo poslednjih desetak dana u Srbiji. Dakle, ko je prava elita ove zemlje?

Upravo ovi uhapšeni studenti i omladina koja se usudila da digne glas za svoju budućnost i nacionalnu ideju. Oni su poslednja nada i poslednji plamen za opstanak Srbije, koji režim Aleksandra Vučića i duboka UDBA država tako silno pokušavaju zauvek da ugase.

Sad da vidimo ko je lažna elita Srbije. To su sve javne ličnosti, glumci, muzičari, sportisti, profesori i svi oni koji su sramotno ćutali dok Vučićeva policija nabija koleno u glavu autističnom dečaku, dok hapse najpametnije i najbolje od srpske omladine.

Izgovori „mene politika ne zanima, nisam ni za vlast ni za opoziciju“, su sramotni isto koliko i ćutanje o nezabeležnom nasilju nad narodom. Ovde je reč o ljudskosti, koju šljam elita nema, ma koliko bila uspešna u svom poslu.

Lažna elita je pokazala da ne zna za Boga. Pa, makar se krila i iza mantije. Ćutanje o nasilju je podrška za nasilje. Ovaj narod bi morao da upamti sve javne ličnosti koje su ovih dana ćutale i pravile se mrtve.

Za kraj još jedan dokaz kakva je Srbija „država“. Uskoro kreće snimanje filma o herojima s Košara. Odlično. Da li su se autori, finansijeri filma i glumci zapitali kako danas žive preostali heroji s Košara. Da li ih je neko i pogledao dok su mesecima protestovali u Pionirskom parku ili su ih uz gađenje obilazili kao da su gubavi.

I nije samo problem u tome kako žive heroji s Košara, već i kako ih celo društvo tretira. Licemerno ćemo snimati filmove o njima, bez želje da ih pogledamo u oči.

Sve gore navedeno je opis zemlje u kojoj živimo. I nisu krivi samo Vučić i duboka Udba država, već svi mi koji smo svojim nečinjenem i ćutanjem postali saučesnici u sopstvenoj eutanaziji.

(Srbin.info)

Check Also

Blumberg: Evropska unija se sprema za trgovinski rat sa Kinom!

EU se priprema za trgovinski sukob punog obima sa Kinom. Blumberg prenosi ovo… Prema pisanju …