Svakog dana, dve godine za redom, viđali smo NLO! – Tvrdi američki oficir…

„Iskreno sam zabrinut. Znate, da su to taktički avioni iz druge zemlje koji su leteli gore, to bi bilo veliko pitanje, ali zato što to izgleda malo drugačije, zapravo mi nismo spremni da se suočimo s problemom…”

Govoreći uoči objavljivanja izveštaja Pentagona o neidentifikovanim letećim objektima (NLO) bivši poručnik američke mornarice Rajan Grejvs pričao je o svojim navodnim susretima sa letećim objektima nepoznatog porekla.

Prema „Si- bi-si njuzu“, Grejvs je rekao da su on i drugi piloti njegove borbene eskadrile F/A-18 otkrili „čudne, neidentifikovane objekte koji manevrišu“ u vazdušnom prostoru jugoistočno od Virdžinija biča.

To se, očigledno, dešavala redovno, praktično svakog dana dve godine za redom, od 2015. a Grejvs je naveo da su ih piloti na kraju počeli uzimati „zdravo za gotovo“.

„Iskreno sam zabrinut. Znate, da su to taktički avioni iz druge zemlje koji su leteli gore, to bi bilo veliko pitanje, ali zato što to izgleda malo drugačije, zapravo mi nismo spremni da se suočimo s problemom.

Srećni smo jer ignorišemo činjenicu da su oni tamo i gledaju nas svaki dan“, rekao je tokom Grejvs intervjua za „60 minuta“.

Iako je Grejvs te objekte nazvao „pretnjom po bezbednost“, rekao je da piloti koji su bili svedoci NLO-a očigledno imaju različita mišljenja o tome šta bi ti objekti zapravo mogli biti, a moguća objašnjenja su da bi to moglo biti „tajna američka tehnologija“ ili „neprijateljska osmatračka platforma“.

„Ovo je teško objasniti. Imate rotaciju, imate velike nadmorske visine. Imate pogon, zar ne? Ne znam.

Iskreno, ne znam šta je to. Rekao bih da je najveća verovatnoća da je to program za posmatranje pretnji“, rekao je Grejvs dok je gledao jedan od deklasifikovanih video zapisa.

Sputnik

Check Also

Primena veštačke inteligencije izmakla kontroli: Vlade preko AI „biraju“ misli, diktiraju odluke!

Svaka nova tehnologija donosila je i nešto negativno ali je veštačka inteligencija apsolutni crni rekorder. …