ČEKA GA ROBIJA: Čedomir Jovanović izašao iz bolnice i napao vlasnika klinike NANEVŠI MU TEŠKE TELESNE POVREDE – VIDEO

Dejan Dubajić, pravni zastupnik Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”, izjavio je za Nova.rs da je vlasnika klinike D. I. napao lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović i da je njegov klijent tom prilikom zadobio teške telesne povrede.

Dubajić kaže da ga je danas klijent D. I. u 16.52 časova pozvao telefonom i rekao mu da ga upravo “teniskim reketom bije Čedomir Jovanović”.

“Odmah sam pozvao policiju i došao. Moj klijent ima teške telesne povrede, po glavi i po rukama dok se branio od udaraca reketom”, rekao je Dubajić.

Čedino lečenje je bila samo njegova farsa

Incident se, prema navodima “Blica”, dogodio oko 17 časova u ulici Milutina Milankovića broj 1.

Kako se dalje navodi, Jovanović je vlasniku klinike D.I. (41) reketom za tenis zadao više udaraca u predelu glave i tela.

On je, kako navode, izašao iz crnog džipa i napao vlasnika pomenute klinike.

Portal B92.net pokušao je da kontaktira Jovanovića, kako bi se navodi medija proverili, ali je negov telefon bio isključen.

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, policija proverava događaj u kojem je danas lider LDP Čedomir Jovanović teniskim reketom napao D.I, vlasnika centra za fizikalnu terapiju “Fizio centar” na Novom Beogradu.

“Vrše se provere događaja, u toku je prikupljanje obavestenja od svih prisutnih lica, pribavlja se medicinska dokumentacija za lice kome su nanete povrede, uzimaju video snimci”, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Maja Delić.

Ona je naglasila da krivični postupak još nije započet, a da će se o daljem postupanju odlučiti kada policija obavi sve naložene provere.

Pored toga, kako je dodala, vrše se i provere da li je Jovanović nakon što je izašao iz bolnice, gde je bio na lečenju od Covida 19, prekršio karantin, odnosno da li mu je karantin naložen.

VIDEO:

(Nova,Blic,Tanjug,B92)

Check Also

Putin: Izdajnici Rusije će biti tretirani kao u ratnoj zoni!

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da zemlja nema smrtnu kaznu ali da će se …