JAČI OD DRŽAVE: Prvo pretukao vlasnika klinike a danas napao i advokata klinike – Izazvao i sudar, povređena devojka – VIDEO

Čedomir Jovanović napao je danas Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu, pišu mediji.

Ispred te ambulante se Jovanović već sukobio s vlasnikom te klinike, Žarkom Ivakovićem.

“Jovanović je nasrnuo na mene i polomio mi naočare ispred Fizio centra”, potvrdio “Novostima” Dejan Dubajić.

Na licu mesta se nalazi policija, a istraga je u toku, a vest prenose i “Blic” i “Kurir”.

Podsetimo, advokat Dubajić saopštio je ranije jutros da su tokom noći nepoznate osobe pokušale da da provale u Ambulantu za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu.

Prema saznanjima medija, vlasnik Fizio centra kada je došao jutros na posao zatekao je obijena vrata zbog čega je pozvao policijsku patrolu koja se ubrzo pojavila na licu mesta.

Nakon izvršenog uviđaja policija je otišla, ali je prvo došla Jovanovićeva supruga Jelena koja je odugrnula vlasnika Ž.I. kao i advokata, da bi nedugo zatim stigao i Čedomir Jovanović koji je nasrnuo na Dejana Dubajića.

Kako je ispričao radnik sa obližnjeg gradilišta, jutros je ispred ove klinike, prvo došla Jovanovićeva supruga Jelena, a potom i Čeda.

“Nisam znao čiji je automobil parkiran, počeo sam da trubim a onda je Čedomir izleteo besan iz vozila i počeo da širi ruke. Seo je u kola, i naglo krenuo u rikvec. Potom je dodao gas i krenuo napred, i tada je udario u „punto“ za čijim volanom se nalazima devojka”, rekao je on za medije.

Navodno, devojka je zadobila lakše povrede i prevezena je do obližnjeg Doma zdravlja kako bi joj se ukazala pomoć.

VIDEO:

(B92)

Check Also

Vlasnik Tesle Ilijan Mosk: Nije dobro!

Vlasnik Tesle Ilijan Mosk je rekao da je protiv američkih carina, na kineska električna vozila …