DVERI: Korona je oružje globalista protiv Trampa – Svi Srbi da ga podrže

Korona i sadašnje nasilne demonstracije u SAD su samo sredstvo sa ciljem da predsednik Tramp izgubi predsedničke izbore u novembru i da „duboka država“ eliminiše svog najvećeg protivnika koji se bori za pacifikaciju svoje države.

Kao što je dobro poznato, Donald Tramp za četiri godine svog mandata nije poveo nijedan rat. A to je nešto sa čime se ne može pohvaliti mnogo njegovih prethodnika.

Srbiji i našim sunarodnicima u SAD je u interesu da na vlasti u SAD budu predstavnici koji će prepoznati srpski interes na Balkanu.

Ukoliko uspe “Obojena revolucija“ u SAD koju su organizovale neoliberalne, levičarske i prosoroševske elite, to može dovesti do globalnih vojnih sukoba i udara na sve suverene države među kojima je i Srbija.

Model „Obojene revolucije“ se upravo primenjuje u onoj zemlji koja je taj projekat proizvela i eksportovala mnogim državama u svetu. Sada međutim SAD i njen predsednik Donald Tramp brane poslednje ostatke hrišćanske i tradicionalne Amerike iako je celokupna medijska mašinerija protiv takve Amerike i takvog predsednika.

Bez obzira koliko je u proteklih 25 godina američka spoljna politika bila u suprotnosti sa srpskim nacionalnim interesima, sada je za Srbiju važno da Tramp ponovo pobedi kako bi se sprečio ponovni dolazak na vlast demokrata i klana porodice Klinton.

Stoga SP Dveri poziva Srbe u SAD da podrže borbu za odbranu tradicionalnih vrednosti a protiv liberalnog totalitarizma i da omoguće aktuelnom predsedniku Trampu da u drugom mandatu pokaže puni kapacitet.

Ovaj poziv upućujemo uz nadu da će u budućnosti srpski interesi i legitimna borba srpskog naroda za slobodu, suverenost i demokratiju biti prepoznati i uvaženi.

Ukoliko to u budućnosti ne bude slučaj, destrukcija koju Srbija doživljava poslednjih 30 godina pod udarom neo-liberalne paradigme, sasvim sigurno čeka i SAD.

Nova američka administracija i njena nova spoljna politika u promenjenim geostrateškim okolnostima moraju Balkan prepustiti balkanskim narodima a ne militantnim islamskim teroristima u Bosni i Hercegovini i u južnoj srpskoj pokrajini.

Kosovo i Metohija su neotuđivi deo Republike Srbije i to će vrlo brzo postati kristalno jasno svima onima koji su zarad ličnih materijalnih interesa tolerisali međunarodni organizovani kriminal i korupciju u institucijama i među političarima lažne „Republike Kosovo“.

Check Also

Kralj Bahreina i Putin – sudbina Bliskog Istoka postaje azijsko pitanje!

Kralj Bahreina Hamad bin Isa Al Kalifa boravio je u zvaničnoj poseti Moskvi, prenosi Al …