OGLASILI SE SRBI: Ostajemo uz Donalda Trampa i nastavljamo da se borimo

Ostajemo uz Donalda Trampa i nastavljamo da se borimo.To su danas saopštili predstavnici američke organizacije „Srbi za Trampa 2020“ uz uverenje da „stvari još nisu gotove“.

Ta organizacija poručuje da mediji ne mogu da odlučuju o izborima ili da biraju predsednika već to čini ustav SAD.

– Predsednički izbori su gotovi samo kad se svaki zakoniti glas prebroji, obračuna, verifikuje, overi od strane državnih sekretara i kad se sastane Elektorski koledž – navodi organizacija u saopštenju za medije i ističe da se samo tako može očuvati poverenje u sistem i izborni integritet.

Ta organizacija navodi da je više od 70 miliona ljudi glasalo za Trampa i tvrdi da postoji dovoljno dokaza koji ukazuju na masovnu prevaru birača u Pensilvaniji, Viskonsinu, Mičigenu, Džordžiji, Nevadi, Arizoni i Severnoj Karolini – uključujući i statistički neverovatnu izlaznost birača.

– Nastavićemo da radimo sa kampanjom i pravnim timovima na odbrani integriteta naših glasova i osporavanju izbornih rezultata svim pravnim sredstvima koja su na raspolaganju uključujući i Vrhovni sud – poručili su iz organizacije Srbi za Trampa 2020.

Demokrate su učinile sve da polarizuju ovu zemlju, piše u saopštenju, u kome se ističe da demokrate pozivaju na jedinstvo istovremeno preteći pronalaženjem informacija i sastavljanjem spiskova pristalica Trampa.

– Brzo su proglasili pobedu i počeli da igraju na ulicama protiv svakog pravila uvedenog protiv kovida-19 koje su nametali svih ovih meseci – piše u saopštenju.

(Tanjug)

Check Also

Mosk: SAD nemaju strategiju za izlaz iz sukoba!

Američki milijarder Ilijan Mosk zabrinut je što Sjedinjene Države nemaju strategiju za izlaz iz sukoba, …