Srpski doktor izneo šokantne podatke posle kojih će vam sve biti jasno – VIDEO

Gost emisije bio je primarijus dr Milan Roganović, specijalista za ORL, stručnjak za bioetiku odnosno moral u zdravstvu.

„Vrlo je teško da se pacijenti leče od drugih bolesti i da im se dijagnostikuju problemi u uslovima korona epidemije i zbog bolnica u Kovid sistemu.

Čak i mnoge privatne ordinacije prekidaju rad. Ovo je jedan veliki test za naše društvo, jer se sada očitavaju uz zdravstvene i moralni aspekti.

Glavni mediji posvećuju pažnju samo ovom virusu, ali ne i drugim problemima jednako važnim ili još važnijim.

Mi i ne znamo ko je zaista preminuo od korone jer su zabranjene obdukcije, a to je jedina verodostojna procedura da se ustanovi razlog smrti.

Samo obdukcija može da potvrdi da li se radi o virusu, infekciji ili je neki drugi razlog smrti.

Nema razloga se zabranjuju obdukcije jer su nauka i medicina tako napredni da u patološkim laboratorijama sa stepenom zaštite ta procedura može da se vrši i tako bismo znali o čemu se radi”, kaže Dr Roganović.

On se osvrnuo i na neobične događaje neposredno pre epidemije.

“Da li je ovo sve bilo unapred planirano i osmišljeno, a mnogo je događaja koji na to ukazuju?

Zašto je Institut Džon Hopkins imao pokaznu vežbu snalaženja u epidemiji svetskih razmera baš u oktobru 2019. godine?

I u Kini su pred epidemiju dešavale vojne vežbe snalaženja u epidemičnim uslovima, a testirala se i saobraćajna tekstura Nato zemalja?

Nas zatvatraju u karantine, a za to vreme se kao što vidimo sprovode određene aktivnosti. Moramo da se borimo da jednog dana saznamo istinu. Jer, istina je lek”, zaključuje lekar.

Kakav je vaš stav o vakcinama protiv korona virusa, trebali da budu obavezujuće? „I po Ustavu i po zdravstvenoj etici, vakacina ne sme biti obavezujuća već dobrovoljna.

Stavka u Ustavu garantuje da niko ne može na silu drugome da radi medicinske i druge zdravstvene procedure.

Osim toga, kratko je vreme da bi se proizvela kvalitetna vakcina i ispitala na dovoljnom broju dobrovoljaca, a mora se ispitati na ogromnom broju ljudi, na svim uzrastima, na zdravima i bolesnima od svih bolesti, za to je potrebno mnogo vremena.

Osnovna stvar kod svake vakcine je delotvornost i bezbednost, a poslednjih godina se nameće i transparentnost njenog sastava, jer mnoge farmaceutske kuće u želji da steknu dobit, preskaču procedure u ispitivanju vakcina.

Ne znamo šta sve dodaju u vakcine, koje pojačivače, konzervanse.

Italijani su ispitivali sastav raznih vakcina različitih proizvođača i dokazali u njima prisustvo aluminijuma, žive, teških metala, olova, opasnog volframa.

Živa je najotrovniji, radioakitvni element, šta će ona u vakcini?!

Nema razloga da se krije sastav vakcine ako je sve u redu i ako je bezbedna za ljude. Zato se i javlja nepoverenje u vakcine”, zaključuje primarijus dr Milan Roganović.

VIDEO:

(Srbin.info)

Check Also

Gde je nestala princeza? Ovo je poslednji put da je Kejt Midlton viđena u javnosti… – FOTO

Princeza Kejt Midlton je zabrinula sve Britance kada se pojavila vest o njenoj operaciji o …