Ograničeni profesori slušaju “Duboku državu”: Ivanka Tramp i Kušner ispisali decu iz škole nakon žalbi roditelja

Ivanka Tramp i Džared Kušner ispisali su svoju decu iz privatne škole u Vašingtonu, prenosi CNN.

To je usledilo pošto su nadležni u ovoj obrazovnoj ustanovi izrazili zabrinutost zbog njihovog nepoštovanja mera protiv kovid-19.

Nadležni u privatnoj školi u Vašingtonu, koju poslednje tri godine pohađa troje dece Ivanke Tramp i Džareda Kušnera, izrazili su zabrinutost zbog javnog kršenja mera protiv kovid-19 kakvo se moglo zapaziti kod para.

To je na kraju dovelo da čerka Donalda Trampa i njen suprug svoju decu ispišu iz ove škole, rekao je za CNN izvor upoznat sa situacijom.

Izvor navodi da su Trampova i Kušner u više navrata prekršili niz smernica iznetih u priručniku za roditelje o merama protiv kovid-19.

Zbog primedbi i zahteva za promenom njihovog ponašanja u cilju zaštite od kovid-19, par je odlučio da decu ispiše iz škole.

Međutim, dva izvora navode da je škola rešila da se suprotstavi njihovom nepoštovanju zaštitnih mera i da je to učinila nezavisno od pritužbi roditelja.

Portparol škole odbio je da za CNN komentariše ove navode.

U školi se trenutno nastava održava uživo za organičen broj učenika, a za zaposlene, decu, njihove roditelje i članove porodice važe preventivne mere zasnovane na smernicama Centra za kontrolu i prevenciju bolesti.

(Tanjug)

Check Also

SAD planiraju da iskoriste Ilijana Moska u vojne svrhe, u svemiru!

Ministarstvo odbrane i svemirske snage SAD planiraju da objave strategiju za korišćenje privatnih kompanija za …