Skriveno značenje satanističkog albuma Lane Del Rej – Kakvu su poruku poslali vladari sveta – VIDEO

U spotu Lane Del Rej vidimo kako se tragovi aviona raspršuju na nebu dok se bogate žene noću pretvaraju u veštice. Šta sve to znači? Evo pogleda na simboliku albuma „Chemtrails Over the Country Club“.

Da bi se razumela Lana Del Rej, prvo se mora razumeti njena istorija i funkcionisanje muzičke industrije u celini.

Prva činjenica koju treba shvatiti jeste da je Lana Del Rej alter-persona koja se tokom godina usredsređivala na određeni narativ: industrijski rob koji skakuće iz jedne toksične veze u drugu.

Pre nego što je postala Lana Del Rej, Elizabet Vulridž Grant nekada je nosila umetničko ime Lizi Grant. Kada je Lizi Grant pretrpela neuspeh, stvorena je nova ličnost: Lana Del Rej. Umetnica je doživela potpunu metamorfozu koja je uključivala novi muzički stil, novu vizuelnu estetiku, pa čak i neke plastične operacije. Nakon potpisivanja ugovora sa Interscope Records 2012. godine, Lana Del Rej je brzo uživala u masovnoj promociji u svim medijima. Istovremeno, postala je simbol okultne elite.

Iako je LDR brzo stekla ogromnu publiku i prodala milione albuma, mnogi su bili skeptični u pogledu njene autentičnosti. Neki kritičari su izjavili da su Lanu Del Rej oblikovali „manipulativni menadžeri“, da su njenu muziku pisali profesionalni autori pesama i da je plan bio da se izbriše njena prošlost. Takođe se spekulisalo da je njen vrtoglavi uspon podstaknut očevim bogatstvom i vezama u industriji. 

Kao i mnogi drugi, Lana Del Rej je morala da bude robinja industrije da bi postala uspešna. I ta činjenica se temeljno odražava u njenim pesmama, video snimcima i u stvarnom životu.

Poznata je činjenica da je ona bila u otvorenoj dugogodišnjoj vezi sa osuđenim američkim producentom Harvi Vajnstajnom što svedoči da njemu duguje za uspešnu karijeru. Poznato je čime mu se revanširala.

Chemtrails Over the Country Club

Naslov njenog albuma Chemtrails Over the Country Club iz 2021. godine prilično je zagonetan, ali i apstraktan. Kao što možda znate, „chemtrails“ se odnose na teoriju zavere koja kruži decenijama – teoriju da su vlade ili druge stranke uključene u tajni program za dodavanje toksičnih hemikalija u atmosferu iz aviona, ono što mi vidimo kao tragove aviona.

Nagađaju se različiti motivi za ovo navodno ispuštanje hemikalija, uključujući sterilizaciju, smanjenje očekivanog trajanja života, kontrolu uma, ili kontrolu vremena.

Pa zašto se chemtrails raspršuju po Country Club-u – mestu okupljanja bogatih i slavnih? Čini se da muzički spot daje neke odgovore, pokazujući da su Lana i njeni prijatelji iz Country Club-a veštice koje noću učestvuju u krvavim ritualima.

Kada je Lana Del Rej objavila video i omot albuma, usledila je kontroverza. Međutim, kao i obično, masovni mediji su potpuno ignorisali očitu simboliku video snimka kako bi se usredsredili na apsurde.

Kada je objavila omot albuma na Instagramu, neki ljudi su je osudili zbog „nedostatka različitosti“ na slici. Jedan korisnik je komentarisao:

„Da li ste protiv crnaca i POC-a? Danas je u Americi važnije nego ikad da se prikazuju žene svih puti. Molim vas, razmislite o sledećoj naslovnici.“

Umesto da ignoriše ove komentare, Lana im je odgovorila. Prvo se uključila ističući da je na slici crnkinja i još dve osobe meksičkog porekla. 

Ukratko, „muzički kritičari“ u masovnim medijima usredsredili su se na apsurdnu „kontroverzu“, umesto da pravilno analiziraju očigledne poruke spota, jer ovaj video nema apsolutno nikakve veze sa rasom. Sve ima veze sa okultnom elitom i vladarima sveta.

VIDEO:

Borba.info

Check Also

Snimljen NLO, koji leti pored komercijalnog aviona! – VIDEO

Video prikazuje NLO koji leti pored aviona iz komercijalnog leta. Zamislite da ste u avionu …