Drama na britanskom dvoru! – Kraljica pod nadzorom, BBC prekinuo program!

Britanski javni servis BBC prekinuo je redovan program, kako bi izveštavao o stanju kraljice Elizabete, koja je stavljena pod medicinski nadzor u Balmoralu.

Takođe, britanski princ Čarls i njegov sin princ Vilijam otputovali su hitno, u rezidenciju kraljice Elizabete Druge, u zamku u Škotskoj.

Princ od Velsa je otputovao u Balmoral zajedno sa suprugom Kamilom, vojvotkinjom od Kornvola, saopštio je portparol njegove kraljevske rezidencije.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Kesingtonska palata potvrdila je da je u Balmoral otputovao i princ Vilijam.

Bakingemska palata prethodno je saopštila da su lekari zabrinuti za zdravlje britanske kraljice i da su preporučili da ona ostane pod medicinskim nadzorom, u zamku Balmoral, u Škotskoj.

Nakon jutrošnjeg pregleda, kraljičini lekari su zabrinuti za zdravlje Njenog Veličanstva i preporučili su joj da ostane pod medicinskim nadzorom”, navodi se u saopštenju.

Britanski nacionalni javni servis BBC prekinuo je danas sa emitovanjem redovnog programa, kako bi iz minuta u minut obaveštavao, o zdravstvenom stanju kraljice.

Kraljica je u sredu odložila sastanak sa svojim savetnicima iz Državnog saveta Velike Britanije, nakon što su joj lekari savetovali da se odmori.

Prethodnog dana ona je imenovala Elizabet Tras za novu premijerku u zamku Balmoral.

Tras je rekla da je cela zemlja zabrinuta, zbog ovih vesti.

“Moje misli i misli naroda širom Velike Britanije, u ovom trenutku su sa Njenim veličanstvom kraljicom i njenom porodicom”, poručila je Tras.

B92, TANJUG

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Turske kompanije za oružje, povećavaju proizvodnju artiljerijske municije za Ukrajinu, po narudžbi SAD!

Privatne odbrambene kompanije u Turskoj spremne su da preuzmu porudžbine, od Sjedinjenih Država za proizvodnju …