Zašto je pokrenuta policijska akcija protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka – VIDEO

U najnovijem izdanju emisije “Bez cenzure” gosti su bili predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović, član Glavnog odbora Demokratske stranke Srđan Milivojević i bivši policajac Milan Dumanović. Tema emisije – “Partizanski narko bunker”.

Boško Obradović smatra da je poslednja policijska akcija protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka samo dokaz velikog razdora unutar vrha SNS-a.

Svi su oni u nevolji zbog Velje Nevolje, tvrdi Boško Obradović, jer je njegova grupa preuzela južnu tribinu na Partizanovom stadionu uz pomoć sekretara Vlade Novaka Nedića.

Grupa Velje Nevolje je imala direktnu zaštitu policija koju je omogućila nekadašnja sekratarka MUP-a Dijana Hrkalović sa kojom je Boško Obradović imao okršaj tokom lokalnih izbora u Lučanima jer je dovodila te batinaše da zastrašuju i opoziciju i građane.

Za Srđana Milivojevića Srbijom ne vlada ni kavački, ni škaljarski, već AVački plan koji predvodi predsednik države i njegov brat.

Hapšenje Velje Nevolje inicirano je od stranog faktora koji vrh SNS-a drži u šaci zbog velikog broja koruptivnih afera, a Milivojević upozorava da je medijski spin oko ovog hapšenja pokrenut da bi se skrenula pažnja sa afere Jovanjica.

Bivši policajac Milan Dumanović tvrdi da je Dijana Hrkalović kadar SNS-a koji je preko Bratislava Gašića i kratkog zadržavanja u BIA preuzela poluge moći u MUP-u.

Dumanović upozorava da su veze policije sa organizovanim kriminalom izuzetno jake i da je neophodno da ovaj režim padne kako bi se procesuirali svi korumpirani policajci.

Njima poručuje da će odgovarati za svoja nedela i da neće izbeći odgovarajuće kazne.

VIDEO:

Check Also

Bajdenova antimoskovska taktika je propala! Putin radi, šta hoće…

Napori američkog predsednika Džoa Bajdena da kazni Moskvu, zbog ukrajinske krize su propali, a njegova …