A ŠTA ĆE BITI SA LJUDIMA? Sve životinje kojima su tokom istraživanja ubrizgane vakcine mRNK su UMRLE

Tokom studija na životinjama, nakon što su vakcine mRNK davane mačkama, kada je virus ponovo stigao u telo, stigao je poput trojanskog konja, neotkriven od strane imunog sistema mačaka.

Virus se neosporno namnožio i sve životinje uključene u eksperiment umrle su iz različitih uzroka, navodi dr Li Merit.

Ono što se dogodilo to je da su sve životinje uginule, ali nisu umrle od „vakcine“. Umrle su od onoga što se nekada nazivalo „poboljšanje imuniteta“, a sada to nazivaju „poboljšanje zavisno od antitela“ (ADE).

Evo šta se dešava:

Oni naprave RNK, vi dobijete „vakcinu“ i dobro se osećate. Zatim suočavaju životinju sa virusom na koji bi trebalo da je otporna.  

Dakle, kada su suočili te mačke s SARS-om, umesto da virus nestane ili oslabi, ušao je u telo mačke poput trojanskog konja, neviđen od mačijeg imunološkog sistema, a zatim se replicirao i ubio mačku premoćnom sepsom i srčanim zatajenjem.

To se događalo svaki put kad bi to pokušali. Nikada nisu uspešno prošli istraživanje na životinjama za ovu vrstu virusa.

Nikada pre to nije rađeno na ljudima … Zapravo nemamo beleške o uspehu.

Ova vakcina je objavljena u distributivnim centrima pre nego što su uopšte pokazali da im je stalo da je FDA odobri. Da li  shvatate? Nikada pre tome nismo svedočili.

Ovo je prvi put u istoriji da ove vakcine upotrebljavaju na čoveku: Niko ne zna šta će se dogoditi.

Borba.info

Check Also

Denver vs Lejkersi 10 : 0! – VIDEO

Centar Denvera Nikola Jokić izjavio je, posle pobede nad Lejkersima u drugom meču plej-ofa, da …