Srđan Nogo – Vanredno stanje i spiskovi za likvidaciju – OVAKO ĆE TEĆI LIKVIDACIJA – ŠOK VIDEO

Gost Slavija info bio je narodni poslanik Srđan Nogo. Nogo je potvrdio da do izbora neće ni doći. Po njegovom mišljenju kasno je uvedeno vandredno stanje i situacija je alarmantna.

Na ovaj način nikad se nećemo izboriti sa virusom. Vučić je čovek koji je sve do sad slagao i vandredno stanje zloupotrebiće za obračun sa svojim protivnicima.

Nogo je naveo da je oko hiljadu lica ugroženo od toga je prioritet oko dve stotine lica a prvih dvadeset biće likvidirani ili zatvarani u toku vandrednog stanja. On opisuje način na koji će protivnici Vučića biti likvidirani.

Nogo predlaže da se ukine plaćanje svih dažbina dok ovo traje a da se dugovi otpišu građanima i privredi koji će biti ozbiljno oštećeni vandrednim stanjem.

U emisiji je bilo dosta reči i da virus ozbiljno utiče na sterilitet kod muškaraca. Virus je veštački izazvan i napravlje u Kini i to u fabrici čiji je Soroš zvanični vlasnik!

Kina je povela ozbiljnu istragu protiv ovoga i Nogo veruje da će se za ovo surovo obračunati. Trenutno se vodi u svetu velika borba između globalista i suverenista.

Ekskluzivno za Slavija info Nogo je pokazao pasoše koji su falsifikovani i na njima se vidi da su ista lica na pasošima Irana i Izraela a pasoši su rađeni u kovnici novca u Beogradu.

Vučić je svojom politikom uspeo da se zameri i Iranu i Izraelu radeći pasoše za teroriste.

U emisiji bilo je dosta reči o obračunima u svetu kao i o umešanosti naše zemlje u sve to. Nogo tvrdi da se nama ljudi čude kakve smo ljude izabrali.

Velika je verovatnoća da će Dablinski sporazum u praksi značiti da će Srbija biti čep za migrante i da će pored novih iz Evrope vraćati migrante u Srbiju i da odavde neće imati gde da odu.

Postoji velika mogućnost da će readmisija biti pogubna po Srbiju jer treba vratiti pored migranata i više od pola miliona Roma.

Virus moramo ozbiljno shvatiti jer su posledice velike, isto tako poručio je Vučiću da ni slučajno ne pokuša da zloupotrebi vandredno stanje za likvidaciju svojih protivnika.

Od kojih je dobar deo iz SNS ili su bivši članovi SNS. Nogo je izneo i jednu zanimljivu činjenicu da na spisku nema nikog iz SZS. Preporučujem svima ovu emisiju.

VIDEO:

(Slavija info)

Check Also

Može li Evropska unija da ostane ujedinjena?

Budućnost Evropske unije izgleda sve mračnija, jer se suočava sa „više od samo egzistencijalnog izazova“, …