Milan Dumanović: Vučić je eleminisao Belivuka jer se osilio i nije ga više slušao – VIDEO

Gost emisije “Bez ustručavanja” bio je nekadašnji pripadnik Uprave kriminalističke policije Milan Dumanović o kojoj nije štedeo reči i otvoreno govorio o umešanosti pripadnika policije i drugih državnih institucija u kriminalne radnje, koje se kako kaže tek otkrivaju.

Naime, Dumanović smatra da su afere tek počele da se otkrivaju i da će se u narednom periodu tek otkrivati, što bi po njegovim rečima moglo ozbiljno da uzdrma vlast.

Po njegovim rečima sukob između Nebojše Stefanovića i Aleksandra Vučića, otkrio je dosadašnje afere, ali će nas tek očekivati otkrivanje novih.

Milan Dumanović je sa profesionalne strane komentarisao hapšenje kriminalne grupe Veljka Belivuka, ali i otvoreno govorio o nekadašnjoj državnoj sekretarki Dijani Hrkalović.

Ko su ključni ljudi iz vrha vlasti, policije, BIA-e, fudbalskog kluba Partizan, koji su bili umešani sa kriminalnim grupama, saznaćete u emisiji.

Dumanović je podsetio da su on i kolega Mladen Trbović dobili otkaze 2016. godine kada su ukazali na nepravilnosti u radu policije i još tada izneli tvrdnje da je Dijana Hrkalović kako kaže “privatizovala” policiju.

O ovom slučaju o kojem se još uvek vodi sudski epilog, ali i o pokretu “Oslobodjenje”, samo su neke od mnogih tema o kojima je govorio Milan Dumanović.

(ktv)

Check Also

Mogu li SAD da pobede Kinu u ratu?

Ako bi danas došlo, do sukoba između Vašingtona i Pekinga, prevladale bi iskusnije američke snage …