VIŠEKRUNA POKAZAO PORUKE: Cvijana je ubio jedini neprijatelj kojeg je imao (VIDEO)

Đorđe Višekruna, nekada bliski saradnik Aleksandra Vučića, kao i advokata i bivšeg poslanika SNS Vladimira Cvijana, još krajem februara je govorio o Cvijanovom nestanku.

Verujući da je Cvijan ubijen, on je pokazao i čitao poruke koje mu je poslala Cvijanova supruga.

– Evo ovde su poruke koje mi je njegova žena poslala, toga ima sad jako puno. Sad ona kaže ovako: “Nažalost je sve besmisleno postalo pa i pričati o ludaku, a ostaje ta misterija, zašto je nestao na takav način. Šta god da se desilo, ne vidim problem ne vidim razlog da je nastavio javljati majci, sestri Luki…” Luka je sin – objasnio je Višekruna, a onda upitao:

– Dakle, da li je Cvijan ubijen od Vučića? Aj da pitamo gde je? Ispunjeni su svi uslovi da se proglasi umrlim. Jer niko ga nije čuo, video, evo do njegove žene, gde ona jasno meni kaže to. Čak ni svojim pripravnicima nije rekao gde je, ni meni kao svom najbližem saradniku se uopšte nije javio. Dakle i to tereti Vučića. Čak i da je Cvijan živ, i da negde živi van Srbije, zamislite kolike pare trebate dati takvom čoveku, tako uspešnom, da se čak i detetu rođenom ne javlja. A druga varijanta koja je verovatnija je da su ga ubili – kazao je tada Višekruna.

On je dalje nastavio da čita i druge poruke Cvijanove supruge, a između ostalog i o tome kako je Vučić hapsio Miškovića, a potom se pojavljivao na otvaranju “Kraun plaze”.

Jedna od indikativnih poruka je i sledeća: “Žao mi je samo deteta, možeš da zamisliš kako se dete od deset godina oseća kada se ni njemu ne javlja dve godine. Ne znam šta bih ti rekla, samo znam da nema svrhe šta god pisao za Vladimira. Mene jedino interesuje zbog njih, da li sada uopšte imaš neke informacije gde je sada i šta radi?”

Višekruna je nakon toga rekao da su i ove poruke predmet za tužilaštvo, da bi se utvrdilo “da li je završio kao i drugi Vučićev protivnik Oliver Ivanović”.

Inače, duža izjava Višekrune o Vučićevom režimu izbačena je na Jutjub još 25. februara, a nakon što je pre nekoliko dana “isplivao” Cvijanov leš, pojavila se skraćena verzija te izjave, odnosno, ono što se odnosi na Cvijanov nestanak.

Pogledajte i poslušajte ovde sve poruke Cvijanove supruge, koje je pročitao Višekruna.

Na društvenim mrežama sada se mogu pročitati razne najave da će da tri godine nakon njegove smrti u Dunavi, da “iskrsne” oproštajno pismo Vladimira Cvijana, kao i da pripadnici BIA već “obrađuju” njegovu suprugu da javno izjavi da je znala da joj je suprug mrtav već tri godine i da se sam ubio.

Međutim, to će biti problem, jer je ta supruga slala već poruke Višekruni, a moguće i drugim ljudima u kojima govori da ne zna gde je nestao i da se ne javlja nikome već godinama. Takođe, da li će ostali članovi uže i šire porodice pristati na omertu.

(Pravda.rs)

Check Also

Može li Evropska unija da ostane ujedinjena?

Budućnost Evropske unije izgleda sve mračnija, jer se suočava sa „više od samo egzistencijalnog izazova“, …