Robert de Niro odbio Federera: Previše ste savršeni za moj ukus!

U simpatičnom i šaljivom razgovoru De Niro odbija da učestvuje u filmu uz obrazloženje da je Švajcarska „previše savršena“ za njegov ukus.

Robert de Niro, slavni američki glumac i veliki navijač Novaka Đokovića, odbio je poziv Rodžera Federera, jednog od najvećih rivala srpskog tenisera, da učestvuje u filmu o Švajcarskoj.

De Niro je to učinio u reklami za Švajcarsku, gde prema scenariju on poziva Federera posle gledanja snimaka sa prirodnim lepotama alpske zemlje.

U simpatičnom i šaljivom razgovoru De Niro odbija da učestvuje u filmu uz obrazloženje da je Švajcarska „previše savršena“ za njegov ukus.

„Ne sviđa mi se, nema drame, meni treba konflikt, opasnost, vi ste previše fini“, istakao je De Niro.

Federer je pokušao da ubedi De Nira, na šta je dobio odgovor da se saradnja „neće dogoditi“, te mu ukazao na to da bi trebalo da pozove Toma Henksa.

Podsetimo, De Niro je veliki ljubitelj Srbije, čak je govorio i da se oseća kao Srbin, a njegova ćerka se zove Drina, prema imenu jedne od najpoznatijih srpskih reka.

I pre svega, njegovi odgovori upućeni Federeru ukazuju na to da tip države poput Švajcarske nije njegov favorit, a jasno je da Srbija, na njenu žalost, ispunjava kriterijume drame koja je bliža De Nirovom srcu.

Uz to, on je bio i specijalni gost Đokovića u finalu Ju-es opena 2007. godine, upravo protiv Federera i sedeo je na tribinama uz članove Novakove porodice.

Sputnik

Check Also

Kina planira da uvozi irvase iz Rusije

Kina je izrazila želju da uvozi irvase iz Rusije, prenosi pres-služba Rosselhoznadzora. O svojoj nameri …