Stefanović u strahu: Mediji, koji podržavaju Vučića, stvorili su otvorenu i direktnu opasnost za mene i moju decu!

Takvim lažima je, kako je istakao, pređena svaka granica i otvorena je direktna opasnost za njega i njegovu decu.

Na pojedine napise na naslovnim stranama u kojima sam bez ikakvog povoda i dokaza doveden u vezu sa pohapšenim klanom monstruoznih ubica reagovao sam momentalno, znajući koliko takve laži mogu da nanesu štetu mojoj zemlji, našem predsedniku, našoj stranci i meni lično, istakao je danas u saopštenju ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović.

On dodaje da je smatrao  da će njegova argumentovana reakcija da spreči da se ijedna reč uhapšenog ubice ubuduće uzme kao istina „jer sve što je izgovorio je najcrnja laž – i kada je reč o predsedniku Vučiću i kada je reč o meni“.

Pogotovo, kako je objasnio, jer je istraga o ovim zločinima počela u vreme kada je obavljao dužnost ministra unutrašnjih poslova.

„Ali napad na mene je uprkos tome nastavljen i to na način koji je prevršio svaku meru.

Stavljajući me u isti koš sa mafijom, kao one koji će “profitirati od uklanjanja Vučića”, autori i incijatori ovakvih bolesnih konstrukcija prešli su svaki prag normalnog i njihove bezumne napade shvatam kao napade na mene, moju porodicu i moju državu, tako da će i moji dalji odgovori i koraci biti takvi da zaštitim sve što mi je najsvetije“, poručio je on.

On je dodao da ne bi bio iznenađen da su „monstruozne laži i napadi došli od Đilasovih medija, to je njihov politički zadatak, a istina nevažna ali da mediji, koji podržavaju našeg predsednika i Vladu, znajući da uhapšeni ubica izgovara sve same laži, konstruišu neke njegove reči i mene povežu sa mafijom, to neću da dozvolim“.

„I do sada je u tim medijima vođena hajka protiv mene, pa i moje porodice, na šta sam uz velike napore reagovao krajnje uzdržano, pa čak i kada su sipali sve same laži protiv mog mrtvog oca.

Uprkos istini i uprkos mojoj krajnjoj uzdržanosti ta hajka ne prestaje, već se samo pojačava i sada kulminira monstruoznim optužbama da zajedno sa mafijom želim da se okoristim od “uklanjanja predsednika Vučića““, istakao je on.

Takvim lažima je, kako je istakao, pređena svaka granica i otvorena je direktna opasnost za njega i njegovu decu.

„Pošto krajnje iskreno verujem u naše državne organe i pravosudni sistem, u ponedeljak ću podneti tužbe protiv svih medija koji me bez ikakvih argumenata predstavljaju kao kriminalca i zaverenika, koji je u dosluhu sa zločincima i ubicama.

Uradiću to zato što istina mora da zaustavi ovu besprizornu hajku, koja nanosi štetu i dovodi u opasnost moju porodicu, ali u isto vreme teško narušava kredibilitet i ugled naše države“, rekao je Stefanović u saopštenju.

Ne može da ostane u vazduhu, kako je naglasio, laž da radi protiv predsednika Srbije.

„Ne želim da zbog takvih laži postavljam sebi pitanje kako da sutra stanem pred naše vojnike, razgovaram sa nekom visokom stranom delegacijom ili odem u državnu posetu kao ministar odbrane, boreći se za Srbiju, kada me mediji koji podržavaju predsednika i Vladu stavljaju u isti koš sa ubicama i zaverenicima protiv šefa države“, istakao je on.

Ne želim da se bavim tim lažima i porukama, dodao je ministar.

„Znam da prema meni postoji lična netrpeljivost, pa čak i mržnja od pojedinih interesnih grupa u stranci kojoj pripadam ali ako je ovo način da se to pokaže, onda su se prevarili, jer su prešli sve granice ljudskog rešavanja nesuglasica i problema.

Ovo je tačka u kojoj se ugrožavaju moja deca, dužnost koju posvećeno obavljam, moja država i moj predsednik, a ja to neću da dozvolim i boriću se svom snagom protiv toga““, zaključio je on.

Danas Online

Check Also

Ukrajina izvela raketni udar raketama dugog dometa, na Sevastopolj! Ima mrtvih i ranjenih!

Dana 23. juna 2024. godine, otprilike u 12:15, po moskovskom vremenu, režim u Kijevu je …