Dr Milo Canderian: Evo koliko ćete živeti, ako ste ubodeni, eugeničko depopulaciono-smrtonosnim injekcionim oružjem…

Dr. Milo Canderian smatra da 95% svetske populacije su „beskorisne izjelice“, koje treba što pre eutanazirati.

Izjava o odricanju odgovornosti – Ne znam da li je to istina ali u prošlosti je Stiven Fishman pružao verodostojne insajderske informacije.

KRAJ FORMULE CIKLUSA ZA „VAKCINISANE“

autor Stiven Fishman

Često mi se postavlja pitanje: „Ako sam primio „vakcinu“, koliko ću živeti?

Postavio sam ovo pitanje svom prijatelju dr. Dr Milu Canderianu [rođen kao Miloš Iskanderianos, Krf, Grčka, 1938], koji je razvio patent za grafenski oksid, za upotrebu, kao hematološko bio oružje 2015. godine.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

U punoj transparentnosti, dr. Canderian je ono, što bih nazvao „genocidnim globalistom“, koji se pridržava “Deset pravila Džordžije”, o čemu se vrlo retko raspravlja, navodeći: „Ne budi rak na zemlji; ostavi prostor za prirodu“.

Dr. Canderian je medicinski saradnik Svetske zdravstvene organizacije, a takođe podržava Klausa Švaba i „Veliko resetovanje“, uvodeći jednu svetsku digitalnu valutu, što je sekundarni cilj SZO, za 2022. godinu.

Dr. Canderian je mišljenja da je 95% svetske populacije „beskorisnih izjelica“, koje treba što pre eutanazirati.

„Pogledajte centar Čikaga, Baltimora ili Los Anđelesa“, rekao je, „ i jasno ćete videti zašto beskorisne žderače moraju likvidirati, kao besne pse“.

Izrazio je prezir prema „zaražavajućim pedagozima“, koji promovišu kritičku teoriju rase i uveren je da će „vakcina“ staviti tačku na „Ljudski rak na zemlji“.

Dr. Canderian je vatreni pobornik dužnosti i obaveze masonerije, da svet oslobodi „kuge čovečanstva“.

Ipak, na ličnom nivou, on i ja delimo strast za istim egzotičnim jelom, koje se služi u L’emince de Veau u Ženevi: krem supa od kolibrija.

Oboje smo ljubitelji šefa kuhinje Gastona Sere de Rivieres, koji je kulinarski genije.

Dakle, pitao sam Mila, „Kako „vakcinisani“ mogu sa sigurnošću znati koliko dugo će moći da žive, nakon što su vakcinisani?“

Predao mi je informacije, pod nazivom „Formula za kraj ciklusa“.

Objasnio je kako je lako izračunati.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

„Moć jednostavnosti“, rekao je. “Postoji maksimalni ciklus od deset godina od vakcine, do kraja ciklusa,” [ili smrti], objasnio je.

„I to je izuzetno lako odrediti.

Rekao je da ga svaki hematolog može videti u roku od nekoliko sekundi, pod mikroskopom, a još lakše pod elektronskim mikroskopom.

„Procenat krvi pogođen [ili zagađen] grafenskim oksidom ili sa njim predstavlja recipročnost izračunavanja na kraju ciklusa“, ​​otkrio je on.

Drugim rečima, „inokulovani“ [kako naziva, bilo koga, ko je uboden autorizacijom za eksperimentalnu upotrebu, Eugenics Depopulation Letal Injection Bioveapon], koji ima 20% pogoršanja grafenskog oksida u krvi, će živeti 8 godina. [10 godina manje 20%].

Neko sa 70% propadanja grafenskog oksida neće živeti duže od 3 godine. [10 godina manje 70%].

Dr. Stiv Peters je nedavno intervjuisao Džejn Džejn, sa svojim podkastom i pokazao primere, kako izgleda propala krv, kada je izložena grafenskom oksidu.

Grafen oksid, za one koji nisu svesni, komponenta je Messenger RNA proteina i priona, koji ratuje sa srcem, plućima, mozgom i krvlju za kiseonik.

Grafen oksid je “kiseonički sunđer”, koji uskraćuje telu neophodan kiseonik i uzrokuje mnoge komplikacije, uključujući ali ne i ograničavajući se na anafilaktički šok, toksično zgrušavanje krvi, fatalnu paralizu pluća, mitohondrijski rak i rak endotela. ”

Stanovište Dr Mila Canderian-a je približno isto kao i Klausa Švaba, Bila Gejtsa i izvršnog direktora kompanije Big Pharma: “NEKA SVI UMRU!”

Pitao sam Mila kakav efekat imaju drugi i treći ubod i pojačala i kako to menja tabelu na kraju ciklusa.

Milo je odgovorio: “Sve je to merljivo hematološkim ispitivanjem.

Što više imbecila dobiju injekcije i pojačavače, njihova krv će izbledeti pod mikroskopom i brže će se okrenuti toksikaciji.”

Konačno, pitao sam ga kako takva grupa elite, može držati u tajnosti zaveru da se ubije toliko milijardi ljudi.

Njegov odgovor je bio: “Ne znaš mnogo o masonstvu, zar ne, Stive?”

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Makron želi da se Krim oduzme Rusiji!

Nijedan „trajni mir“ nije moguć, bez da Ukrajina preuzme kontrolu, nad ruskim poluostrvom, tvrdi francuski …