SKANDAL! Direktorka kovid bolnice javno ponižava pacijenta, koji se bori za život! – VIDEO

Granice postoje i granica je ovog puta zvanično pređena od strane direktorke covid bolnice u Batajnici, dr Tatjane Adžić Vukićević koja je pred kamerama televizije koja je takođe prešla granicu javno ponižavala pacijenta koji je po svemu sudeći na kiseoniku i u kritičnom stanju.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Snimak kojeg je objavila televizija N1 ubrzo nakon šoka, koji je usledio kod građana postao je viralan na Twitter-u a do sada nije bilo nikakvih oglašavanja povodom sramnog postupka prema pacijentu i sramnog pokušaja dizanja panike.

Direktorka covid bolnice u Batajnici, Tatjana Adžić Vukićević odavno je poznata javnosti po širenju dezinformacija, panike i mržnje ali ovog puta ministarstvo zdravlja mora da reaguje i udalji je sa pozicije dok lekarska komora pod hitno treba da opozove ili oduzme licencu za rad ovoj ženi.

,,Evo mi ga Srđan”- sa podsmehom kaže Adžićeva.

,,Zdravo Srđane, ja sam te juče prebacila sa infektivne klinike, kako si?” pitala je ona pacijenta koji se bori za vazduh i nije u mogućnosti da odgovori

,,Što se nisi vakcinisao Srđane, jel ti žao sad kad vidiš gde si”- nastavila je ona da maltertira pacijenta.

Nulta Tačka

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Šta hoćete više od Srbije

Severnoatlantska alijansa, predvođena SAD, je bombardovanjem zgrade RTS-a u Beogradu 1999. godine, pokazala koliko zaista …