“DR MENGELE” – Ona je fascinirana strahom u očima pacijenata, koji gledaju, kako se drugi bore za život… – VIDEO

Nismo verovali da ova doktorka može da izjavi nešto gnusnije, od onoga što je izjavila ali prevarili smo se, jer smo pronašli novi video, u kojem ova ista direktorka kovid bolnice u Batajnici izjavljuje, da je očarana strahom koji vidi u očima pacijenata: ,,Ono što me fascinira u višemesečnom radu, to je strah u tim očima, jer pogledajte šta on gleda oko sebe, on je potpuno sada svestan i gleda sve OVE oko njega”- izjavila je Adžićka o pacijentu, koji posmatra ljude koji se bore za život.

Ako je jedan medicinski ,,stručnjak” uspeo da zabrine celu naciju, onda je to svakako direktorka kovid bolnice u Batajnici, dr Tatjana Adžić Vukićević.

Kažemo ,,da zabrine” ali znamo da ni jedna teška reč ne bi mogla da uvredi dotičnu gospođu koja je ,,prešla igricu” kovid histerije, vređanja, širenja panike i dezinformisanja našeg društva.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Naime, pre nekoliko dana naša redakcija objavila je video kojeg je preneo N1 gde ovaj medij zajedno sa Adžićkom na najgori mogući način vređa, plaši i ponižava građane uz reportažu iz bolnice u kojoj doktorka propitkuje pacijenta ,,da li mu je žao zato što se nije vakcinisao”.

Nismo verovali da ova doktorka može da izjavi nešto gnusnije, od onoga što je izjavila ali prevarili smo se jer smo pronašli, novi video, u kojem ova ista direktorka kovid bolnice u Batajnici izjavljuje da je očarana strahom koji vidi u očima pacijenata: ,,Ono što me fascinira u višemesečnom radu, to je strah u tim očima, jer pogledajte šta on gleda oko sebe, on je potpuno sada svestan i gleda sve OVE oko njega”- izjavila je Adžićka o pacijentu koji posmatra ljude koji se bore za život.

Kako bismo vam približili definiciju reči ,,Fascinacija” potražili smo i ostavljamo vam ispod ovog teskta punu definiciju te reči koja najviše opisuje očaranost ili opčinjenost u pozitivnom smislu što znači da se ovoj doktorki sviđa to što vidi.

Fascinacija je termin latinskog porekla, nastao od latinske reči fascination, a podrazumeva čitav niz termina koja imaju isto značenje, a to su – opčinjavanje, opčinjenost, očaranost, očaravanje i slično. Fascinantno je gramatički posmatrano – prilog, od osnovne reči – fascinacija, i može se objasniti na primeru: “na fascinantan način” / “očaravajuće dobro” i sa ostalim izrazima koja se često koriste i imaju isto značenje.

Dokle će ova direktorka ostati na poziciji na kojoj jeste i zašto još uvek niko od nadležnih nije reagovao, znamo, zato što vrana, vrani oči ne vadi ali ovakav način rada jednom mora stati i sigurni smo da će uz dostupnost informacija poput ove koju pruža Nulta Tačka, na kraju ministarstvo ili lekarska komora reagovati te doktorku Adžić kazniti, udaljiti sa posla i oduzeti joj lekarsku licencu.

Nulta Tačka

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Putin: Ulazimo u sledeću fazu! Ovo je zadatak broj 1!

Predsednički izbori su prošli, sledi nova etapa, ukazao je predsednik Ruske Federacije. Parlamentarni društveno-politički sistem …