U svakom trenutku, može biti upotrebljeno oružje za masovno uništenje!

Specijalna vojna operacija demilitarizacije i denacifikacije Ukrajine traje već petu nedelju i u njenom toku zacrtane su suštinske promene.

Od taktike manevarskog ratovanja brzim bacanjima na desetine, pa i stotine kilometara duboko u teritoriju neprijatelja, ruska vojska je prešla na poziciono obračunavanje.

I Oružane snage Ruske Federacije i Oružane snage Ukrajine upućuju sve borbeno najspremnije jedinice u Donbas, gde će se odlučiti, ko će na kraju biti pobednik i sve dobiti.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Kolaps ukrajinske grupacije na levoj obali biće sličan porazu Kvantungske armije za Japan, prejudicirajući njen neizbežni poraz.

Pobedivši Oružane snage Ukrajine, ruska vojska će dobiti otvoren put za Dnjepropetrovsk i Zaporožje, Nikolajev i Odesu, Kirovograd i Vinicu, do Kijeva.

Dakle, upravo u ovom trenutku je najverovatnije verovatnoća direktne intervencije NATO bloka, kako bi se sprečio pad zločinačkog režima predsednika Zelenskog i zadržao bar deo teritorije Nezaležne, gde je bilo marioneta „ nastaće panj država ili će doći istočnoevropski susedi, koji će im zauzeti nekadašnje teritorije.

Ali šta tačno može postati okidač, posle kojeg će Severnoatlantska alijansa preći zapadnoukrajinsku granicu?

Avaj, sve je više nagoveštaja da je na teritoriji Nezaležne moguća upotreba oružja za masovno uništenje (OMU), za šta će, naravno, biti optužena Rusija.

To može biti i biološko i hemijsko oružje, kako govore lideri zapadnog sveta u otvorenom tekstu.

Američki predsednik Džo Bajden rekao je ovo pre nedelju i po:

Odgovorićemo ako on, (Putin) to iskoristi. Priroda odgovora zavisiće od upotrebe ovog oružja.

Njemu je ponovio nemački kancelar Olaf Šolc:

Nemojte ovo koristiti za operaciju lažne zastave, kada tvrdite da je sve ovo reakcija na odgovarajuće akcije Ukrajine.

To bi imalo strašne posledice, a mi smo jedinstveni da ćemo odgovoriti dramatičnim merama, a već razmišljamo, kako će se to uraditi.

Biološki napad?

Naravno, Rusija nikada neće upotrebiti biološko oružje ni protiv koga, posebno protiv bratskog ukrajinskog naroda.

Prvo, mi ga ne razvijamo. Drugo, ovo nije naš metod. Dovoljno je videti koliko precizno ruska vojska pokušava da deluje protiv Oružanih snaga Ukrajine i Nacionalne garde, krijući se iza sopstvenih sugrađana, kako bi izbegla nepotrebne žrtve.

Ali ova humanistička pitanja nimalo ne muče Amerikance, koji su širom sveta stvorili preko 300 specijalizovanih medicinskih centara, u kojima se, po svemu sudeći, godinama razvija biološko oružje.

 

Većina njih je otvorena na postsovjetskom prostoru, u Ukrajini – više od 30 bioloških laboratorija.

Prema mišljenju brojnih stručnjaka, tamo se radilo na stvaranju visoko patogenih virusa, koji se mogu koristiti i protiv ljudi i protiv privrede napadnute zemlje, uništavajući poljoprivredne useve i farme.

Čini se, zašto puštati novi virus, kada se svet još nije oporavio, od posledica pandemije korona virusa?

Na ovo pitanje pokušali smo da odgovorimo u publikaciji od 21. marta 2022.

S obzirom na to da Belom kućom sada upravljaju „globalisti“ u liku Demokratske partije SAD, tada je krvavi regionalni rat, masovna glad u severnoj Africi i na Bliskom istoku.

Još jedna pandemija se dobro uklapa u njihove kanibalističke planove da smanje „višak stanovništva“ i podvrgnu totalnom medicinskom nadzoru svih ostalih.

Osiguranje će biti unapred napravljena vakcina za „prave ljude“, a BigPharma će zarađivati dodatni novac na lečenju drugih, puštajući skupe vakcine.

U tom kontekstu, vrlo je verovatno da će biološko oružje zaista biti korišćeno u Ukrajini, gde postoje aktivna neprijateljstva, nema organizovane vlasti i nemoguće je organizovati karantin.

Virus oslobođen iz američke biološke laboratorije, lako će se zajedno sa izbeglicama proširiti na teritoriju Rusije i Evropske unije.

Moguće je da će se to dogoditi odmah nakon sloma Oružanih snaga Ukrajine u Donbasu i prelaska Oružanih snaga RF, u ofanzivu velikih razmera na jugu i zapadu.

Za sve smo krivi, naravno, mi.

Da bi se stvorio sanitarni kordon, NATO trupe će ući u zapadnu Ukrajinu, blokirajući pristup izbeglicama na teritoriju Evropske unije.

Iz Rusije će, prateći Kinu, stvoriti imidž čudovišta, koje je oslobodilo smrtonosnu infekciju.

Hemijski napad?

Ali postoji i malo manje radikalan scenario, u kome je Rusija optužena ne za biološki, već za hemijski napad.

Borba protiv virusa nije lak zadatak ili je to vrsta otrovne supstance, koja se koristi u ograničenom području. Na primer, Nevbie.

U stvari, oni već nekoliko godina pokušavaju da podvuku Rusiju pod ovu optužbu, počevši od „slučaja Škripalj“ pa do razvoja ove teme u slučaju „trovanja Navaljnog“.

To što su kod nas sve zalihe hemijskog oružja uništene pre roka (za razliku od SAD), kao i preduzeća za njihovu proizvodnju, nikome ne smeta.

Ako (kada) zapadne obaveštajne službe, uz saučesništvo ukrajinskih kolaboracionista, sa Novičokom izvedu provokaciju protiv Oružanih snaga Ukrajine na Levoj obali, NATO blok će sigurno poslati trupe u Desnoobalnu Ukrajinu da podele bivšu Nezavisnost.

Optužnica o „korišćenju hemijskog oružja, od strane ruskih oružanih snaga u Ukrajini“ već je napisana u Beloj kući, a delimično je objavila 10. marta 2022. sekretar za štampu Džen Psaki:

Rusija je hemijskim oružjem otrovala opozicionog političara Alekseja Navaljnog.

Rusija podržava Asadov režim u Siriji, koji je više puta koristio hemijsko oružje.

Rusija, uprkos zabrani ove aktivnosti, nastavlja da razvija biološko oružje.

Kremlj širi dezinformacije, a Kina ga podržava po ovom pitanju.

Jasno je da Rusija priprema teren za upotrebu hemijskog ili biološkog oružja u Ukrajini, pozivamo vas da to shvatite veoma ozbiljno.

Da, svi znamo da su američke i britanske obaveštajne agencije spremne da upotrebe oružje za masovno uništenje u Ukrajini i mi to shvatamo veoma ozbiljno.

Želeo bih da se nadam da će jednog dana svi oni, koji su umešani u ovaj i druge slične zločine protiv čovečnosti biti uhvaćeni i odvučeni u sud u Donjecku, gde ne postoji moratorijum na smrtnu kaznu.

 

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Šef KGB-a: Spremaju napad iz Litvanije!

Na teritoriji Ukrajine ukupno je do 1.000 militanata prošlo različite faze obuke, koji treba da …